Galleri

 

I mitt galleri kan ni se lite bilder från min xtravaganzaresa. Min viktminskning gick ganska fort. Jag körde helfart i 15 veckor och var färdig till påsk 2010, lagom till min 35 års dag. Under dessa veckor gick jag ned 25 kg. Under förra sommaren, 2010, så gick jag ned ytterligare 5 kg. Sedan dess står jag still och har en vikt idag på 71 kg och jobbar på att hitta en bra balans i mitt liv!

Jag bestämde mig för jag ville inte länge vara en överviktig trött mamma som riskerade att dö i förtid.

Bilden är från en jobbresa 2 månader innan jag började min resa mot mitt nya liv.

Nedan ser ni mig på min Inskrivningsdag på Xtravaganza Birgel Jarlsgatan den 4 januari 2010 med en startvikt på 101kg, och en BMI på 33,4!

Min första veckobild, vecka 1 av 15 veckor på helfart…

Höggravid med min lilla son 2005, med en matchvikt på ca 110kg. Slutade väga mig ca en månad innan förlossningen…

Förändringen kom fort. Se skillnaden på bara 7 veckor…

Jag har gått från storlek 50 till storlek 40, så det finns lite extra plats i mina byxor nu…

Härligt att kunna ha vanliga storlekar igen, och slippa handla på tältavdelningen…

Ett av mina mål med viktminskningen var att kunna komma i min bröllopsklänning igen. Nu kommer jag inte bara i den, jag väger ca 5 kg mindre än på min bröllopsdag…

Jag har flera gånger varit ute på enheter, som i Kalmar, Karlkrona och Växjö och berättat om min resa. Det är bland det bästa jag gjort! Väldigt roligt och inspirerande att träffa andra som gjort/ gör samma resa!

Något av det mest spännande under resan var att ajg fick äran att hamna på framsidan av Xtravaganzas egen tidning Viktmagazin.

Du kan läsa tidning här

Den första bilden är från min 34 års dag, den andra är från augusti 2011, 36 år gamal…

Ett par närbilder också. Det har hänt lite…

Om det inte var jag på bilderna, skulle jag tro att ett sådant resultat inte är möjligt, men det är det för det är ju jag!

Om du fortfarande inte tror det är möjligt så kan du titta på en liten film jag gjort med bilder på min resa från vecka 1

httpv://www.youtube.com/watch?v=huaTPc3Iky4

Hör gärna av dig om du undrar något!

Mvh Jenny

xtravaganzajenny@hotmail.com

 Inlägg av kl 08:05

  5 kommentarer till “Galleri”

 1. Hej Jenny!

  har precis kollat igenom ditt galleri och blogg. Jag är mållös! Nästan iaf! För heltmållös är jag inte då jag sitter med gråten i halsen o tänker för mig själv: ”herre, det där är juh jag. det där är jag om 14, 5 veckor!!!” tack så fruktansvärt för den inspiration jag precis fick! jag behövde verkligen det! 3 dagen på helfart är precis avslutad och det har varit ganska tufft med ganska många utmaningar. Dock inte värre än att jag har klarat av det. Men tack! Det stärker mig!

  • Vad roligt att du har hittat hit Maria! Jag kan säga att de första 3 dagarna är tuffast för kroppen försöker övertala dig att ändra dig! Sedan hade jag en lien svaka vid 2 veckor, men när jag såg det otroliga resltatet med 13 cm förlorade runt midjan kan jag bara säga att movitvatien att fortsätta bara gick i taket. Målet kändes som det gick att nå! Så håll ut, för jag.vet att klarar jag detta så gör du det också! Kämpa på och hör gärna av dig med hur det går, eller om du behöver extra pepp. Kram Jenny

   • Tack för ditt svar! Hade en skitkväll med barnen som åt godis här hemma så jag gick o la mig! Med datorn i högsta hugg fick jag surfa in för att få extra motivation! Det är roligt att läsa din blogg! Upptäckte att vi hade samma startdatum, dock med två års skillnad 😉 Men jag kan, jag vill och jag ska!

    Tack igen! Det hjälper massor att få lov att ta del av din resa!
    kram.

 2. Oj vilket underbart galleri, bravo med allt! Och grattis!
  Själv har jag precis börjat på helfart och har bara gått ner ca 1.5 kg på två veckor. Xtravaganza sa att man kunde räkna med minst 2 kg i veckan i början – men 1 kg första veckan och ett halvt andra veckan..? Jag dricker minst 3 liter vatten om dagen och tränar 3 ggr i veckan + promenader. Var det någonsin så för sig också, att vikten stannade upp under helfart? Några tips? (Måttbandet visar även samma som innan)

  • Hej Lisa! Tack, det har verkligen varit en resa! Det är svårt att säga. Jag gick ned ca 1,5 kg per vecka hela tiden, men kom ihåg att jag inte vägde mig första månaden. Anledningen var att jag inte ville bli besviken. Jag har en fördröjning på mig, så det kan ta tid innan vågen visar ned. Dessutom måste du tänka positivt och se vad det är som du tappar. Är det bara fett så är det ju toppen. Om man väger sig på en vaqnlig våg kan man ju tappa vatten elelr bli av med muskler och då vill man ju inte gå ned i det. SÅ kolla med din coach att det är fett. Då är det inte så illa,

   Kanske också att du tränar för hårt nu så att kroppen blir lite orolig. Både av sopporna och att du tränar mycket. Under min helfart tränade jag ingenting. Jag promenerade i och för sig mycket, men fokuserade på den Mentala träningen istället. För det är den du behöver jobba med för att verkligen göra en förändring inuti. Träna hårt kan man göra sedan.

   Så mitt tips är, håll ut för jag kan nästan lova att du kommer få resultat. Väg dig inte för mycket. Väg dig på centret så att du går ned av rätt saker. Träna lagom så att det inte blir för mycket för kroppen n är du kör helfart. Men mist bästa tips är prata med din coach så kan jag lova att de kommer att ta hand om dig och se varför det inte fungerar just nu! Så håll ut och kämpa och så kommer 2012 snart bjuda på ditt mål! Kram Jenny

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)