jun 082011
 

Ikväll är det äntligen mitt första möte på mitt nya program Lifetime inspiration på Xtravaganza.

Programmet är ju för oss som är ”klara”, som behöver hjälp med nya mål och peppa oss o vardagen. För det är annorlunda nu.

När man gick ned och var i den fasen så blev man ju hela tiden belönad med minskade cm och siffror. Nu får man inte längre kvitton på att man är duktig och då är det mycket svårt att hålla motivationen att sköta sig. Så man måste jobba jätte mycket med sig själv och den nya utmaningen vardagen.

Detta blir mitt första möte då jobbet legat ivägen för de första två mötena så det ska bli spännande.

Jag får berätta senare vad vi gjorde.

Annars så har jag ganska stor fokus på bra mat och rörelseglädje efter förra veckans fiasko. Det blir lite kolhydrater, grönsaker och proteiner, så det känns bra.

Träning behöver ju inte heller innebära gym. I går kväll flyttade jag ved i nästan 2 timmar och det var både bra träning och bra för veden. För mig är det en utmaning att få tiden att räcka till så träningspass som också är funktionell är ju egentligen ultimat.

Så det blir nog mer ved bärande, och inga problem det är väl en 5 timmar kvar av ved att bära så det blir nog bra.

Ha en bra dag!
Jenny

 Inlägg av kl 06:50

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)