jun 062011
 

Vissa dagar är ju helt underbara och idag var en sådan. Inte nog med att solen sken, jag var med familjen och vi hade sovmorgon. Började med att göra en ägg och bacon frukost, som jag inte åt av. Det blev yoghurt, nötter och en halvmacka.

Sedan pysslade vi lite hemma innan jag be gav mig av för lite nationaldagsfirande. I år blev det krägga herrgård. Det var så vackert och fint. Jag åkte själv med barnen då maken behövde bygga.

Vi hade pick nick och satt och åt på en brygga och blåste såpbubblor och tittade på vågorna, pratade och åt. Kan det bli mysigare?

Sedan gick vi och red lite ponny.

Eller, nej barnen red, inte jag. Så mycket har jag inte gått ned i vikt…

Sedan blev det lite fika. Jag tog en jordgubbsbakelse och som avnjöts med en kaffe på en filt. Inte heller så dumt…

Därefter så körde vi lite barndisco, och sedan vidare till några vänner som har en stor pool. Där spenderade vi resten av eftermiddagen, vi badade, barnen lekte med vänner och lite lyxigt slutade hela eventet i en BBQ så jag fick en härlig middag på köpet.

När vi sedan kom hem strax efter kl 19.00 så var alla rejält trötta, men tror jag, glada efter en helt perfekt dag, med bara mys och inget bråk.

Nåväl, nästan inget bråk, klart det blev lite vanlig läggbråk, men tack och lov var de trötta så de orkade inte bråka så länge…

Hoppas ni haft en bra nationaldag! Nu borde jag nog gå och  sova tycker jag för imorgon är det jobba som gäller.

Ha det bra!
Jenny

 Inlägg av kl 20:22

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)