jun 092011
 

Igår hade jag ju mitt första Lifetime Inspiration möte och det kändes som vanligt bra. Jag har ju missat ett par möten, men det är så kul att träffa andra och höra hur det går för dem.

Alla i vår grupp har ju gått minst 1 år och vill jobba vidare och då har man det här träffarna och det är roligt att träffas för man får nya energi och peppning av människor som är på samma plats i resan.

Dagens möte var tävling i form av en 2,5 km lång tips promenad.

Turligt nog hade Lina gjort kartor till oss, och skrivit dit mobilnumret för att vi inte skulle gå vilja. För säkerhetsskull gick Lina med oss så att vi verkligen inte skulle gå vilse 🙂

Lina passade även på att ha koll på att vi inte glömde bort att svara på några frågor. Vi var två i varje lag. Mitt lag var så pratigt att vi faktiskt missade en fråga.

Frågorna var kluriga och saker som vi skulle lärt oss under första året. Det var inte helt lätt att komma ihåg allt, men det var bra att repetera och faktiskt tänka lite på det som man jobbat så mycket med.

Promenaden tog drygt 40 minuter innan vi var tillbaka på centret för att prata igenom månadens citat och även kora vinnaren!

Men minsta möjligt marginal på 0,5 poäng så vann laget ”Endorfinerna” och fick det bästa priset, men vi andra fick tröstpris också så vi var ganska nöjda.

Det var väldigt bra. Det kändes skönt att vara i lokalerna och träffa de som jobbar där. Det kändes som jag blev lite starkare bara av att kliva in. Jag kände mig till och med lite avstressad. Det är så svårt att förklara, men för min resa är jag nöjd att jag hoppade på år 2.

Nu ska jag sova eftersom det är skolavslutning imorgon och en helg full med bygga och titta på dansuppvisningar, igen…

Ha det bra!
Jenny

 Inlägg av kl 22:30

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)