Dec 192012
 

Jag bor ju på landet, och för en tjej som är från betonggettot är det en del utmaningar och omställningar som måste till.

Det går bättre och bättre och jag älskar att bo där vi bor. Jag börjar bli en riktig lantlolla 🙂

Något som är lite roligt är ju att jag ofta får medlidande blickar, dels för att jag så sällan åker tåg som går i tid, men också för att folk verkar tro att snöröjningen ute på landet är dålig.

Stackars dig, hur såg det ut på vägarna idag?

Oftast riktigt jäkla bra, och det finns ett enkelt svar varför, för att alla killar och tjejer som plogar inne i stan bor grannar med mig. Så det plogar ju alltid hemma först innan de åker vidare. Dessutom har ju många traktorer. Tada! Fina vägar redan kl 5.00 på morgonen.

Så att köra ute på landet, även tidigt på morgonen när det snöat, är aldrig ett problem. Det är oerhört fina vägar. Så tack till alla som kör och kör för att kunna låta oss andra köra tryggt.

När det kommer till SJ tåget får folk gärna tycka synd om mig för det är det…

Nu är det bara 2 dagar kvar innan det är jullov.

3 veckors vila och återhämtning! Jag har fått frågan om jag ska åka bort, men nej det blir det inte. Möjligen kommer jag röra mig mellan soffan och sängen, och kanske, men bara kanske och utan några bindande löften så ska jag spackla en vägg, slipa och måla. Det lät lite jobbigt bara att skriva det…

Kämpa på nu är det snart jul!

Jenny

20121219-071856.jpg

 Inlägg av kl 08:20

  En kommentar till “Synd om oss på landet?”

  1. Ingen av mina grannar i Midsommarkransen har traktor. Någon har SUV och för det får de skämmas 39 veckor om året. GOD JUL!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)