Dec 172012
 

I fredags hade vi julfest på jobbet. Som vanligt väldigt roligt och trevligt. Dessutom hade festkomiteen gjort ett strålande jobb med mat, dukning och upplägg för kvällen.

20121217-071023.jpg

20121217-071118.jpg

20121217-071230.jpg

20121217-071250.jpg

Jag gillar verkligen att vara på jobbet för det blir ju väldigt privat och inget yttre som kan påverka.

Dessutom kan man bjuda upp en känd kavaljer något som jag inte kan på stan…

20121217-071426.jpg

20121217-071446.jpg

Jag fick mycket kärlek av Snobben. Ni vet ju hur en del julfester brukar sluta. Hoppas inte min make får reda på det 🙂

Däremot så tog jag det ganska lungt med julbordet. Hamnade inte ens vid gottebordet, och valde knäckemacka med skinka före varma maten.

Så jag var glad och nöjd hela vägen till det jävla tåget. Om ni läst mitt tidigare inlägg så vet ni att sista tåget hem var 1 timme sen. Så där stod jag och frös och blev på dåligt humör. Stod nog till och med 1 timme i duschen när jag kom hem för att tina upp. Skit tåg! Inte ens det sista för dagen kan de göra rätt!

Lördagen kände jag mig inte alls super pigg, maken ville nog få det till att jag var bakis, men 2 glas glögg, 1/2 nubbe och 2 glas vin på 9 timmar kan ju inte skapa det?

Sedan var det mysigt julbord med familjen. Jättemysigt och trevligt, men i ärligheten namn så åt jag inte alls mycket.

20121217-072226.jpg

Denna tallrik, en liten bit paj, ett par små efterrätter och några skumma tomtar.

20121217-072349.jpg

Kändes ju inte som valuta för pengarna. När vi kom hem somnade jag på soffan, väcktes av världens sötaste barn som väckte sin trötta mamma med ett överstansnings luciatåg! Ett mycket fint sådant.

Kände mig lite allmänt seg bara och tog en temp. Hade 38,2 så någon slags feber. Jag är ganska säker på att det är SJs fel. Hade jag inte behövt stå ute och vänta på tåget så hade jag varit frisk på lördagen. Så jag tänkte skicka en faktura på förlorad julbords ätande till dem!?

Fördelen var ju i och för sig att man inte åt för mycket av julmaten varken den på fredagen eller lördagen för att jag hade något i kroppen så det är ju en bra strategi om man vill hålla vikten 🙂 Så SJ kanske ska satsa på viktminsknings program? Då kanske de kan få in extra pengar som de kan använda till att få sina tåg i tid. Bra ide eller hur?

Så resten av helgen har jag vilat bort min feber och varit hemma, fikat, pysslat och tittat på film. Faktiskt ganska skönt så här en annars så stressig helg innan jul.

Nu är det måndag och 4 dagar jobba kvar, sedan är det 3 veckors jullov! Mysigt!

Ha en bra vecka!
Jenny

 Inlägg av kl 08:34

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)