mar 042011
 

Visst, när jag läser rubriken så kan jag hålla med om att problemet inte låter så stort. Självklart är det inte det heller, eller ska jag säga verkligen ett i- lands problem, men något jag upptäckte i en provhytt på Zara igår när jag provade vårens fina klänningar. Det var säkert 6 klänningar och jag i provhytten.

I och med att jag nu väger 71,7 (dagens invägning! Samma som förra veckan) så kommer jag i storlek 38-40.

Däremot så har jag långa ben, vilket inte heller är något jag vill gnälla på…

Överkroppen har också blivit ganska liten, på alla sätt, så att säga. Så man måste ju liksom fylla ut klänningen. Man kan ju inte gå upp i storlek för då händer det bara!

Problemet är följande när, eftersom jag har en behöver ta på mig en liten storlek på överkroppen räcker liksom inte tyget till resten av kroppen, eller att täcka mina ben. Alla klänningarna var as korta! Böjer jag mig fram kan ni räkna ut vad som händer…

Det var här åldersfaktorn kommer också spelar in. Jag som 35 åring (jag vet, jag vet, snart 36 år…) I vilket fall som helst så tycker jag inte att så korta klänningar passar min ålder.

Ärligt så tycker jag att det är snyggt, och jag struntar i om någon annan har det. Jag tycker att jag känner mig för naken liksom. Det känns som jag försöker se ut som 22. Ni vet en sådan där tant som inte förstår hennes ålder. Det är min ångest att bli en sådan.

Jag sa ju det, att det inte var ett stort problem, snarare ett kort problem, men resultatet bidde ingen klänning alls. Så jag får fortsätta att leta.

Idag bär det av till Växjö. Kl 14.06 går tåget från Stockholm.

Imorgon kl 10.00 så har jag föreläsningen på Xtravsganza i Växjö. Det är alltid med skräckblandad förtjusning. För jag är så glad att någon vill lyssna på min resa, och att någon skulle bli inspirerad är en lyx och så är det roligt att få prata…

När jag började blogga för över ett år sedan så hade jag målsättningen att om jag kan inspirera någon annan så är det värt att blogga bara därför!

Så här 1 år efter och när man nått sitt viktmål och lever i resultatet och får härliga mail och kommentarer från er som är här inne. Berättelser om era resor, medgång och motgång och att ni delar med er av er resa och berättar att jag fått vara en inspiration för så många. Känna lite konstigt, att jag två barnsmamman Jenny lyckats inspirera ger mig massor av Mental Näring, samt att det ger mig styrka att fortsätta blogga och jobba vidare mot nya mål! Heja oss!

Nu blev det lite långt och svamlade. Det jag ville säga att det ska bli kul att komma till Växsjö och berätta om min resa! Så om du inte bokat din plats så finns det fortfarande möjlighet.

Tänk om lördagen den 5 mars blir dagen då din resa börjar?

Vi ses imorgon!

Kram Jenny

 Inlägg av kl 08:36

  2 kommentarer till “Problemet med att vara lång, smal och 35 år…”

  1. Hallå, SÅ gammal är du väl inte?! Du kan gott gå i korta klänningar!! Så tycker jag i alla fall… Passa på nu istället, du är ännu ung!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)