maj 312011
 

Hej alla ni där hemma!

Hoppas ni har det bra. Här sitter jag i hotellobbyn på ett hotell i Prag som den internet knarkare jag är. Borta vid receptionen står en kvinna i 50 års åldern med en kort läderklänning, knästrumpor, guldskor och en orange ballong i handen. Mycket annorlunda!

Så här trött ser jag ut:

Gårdagen var jätte bra. Jag blev så väl bemött på vårt kontor i Warszawa och vi hade bra möten. På kvällen gick vi ut på middag på en jätte rolig restaurang. När jag kommer hem ska jag berätta mer om den för det var kul, men det var verkligen en show när de levererade maten.

Det blev även lite chokladtårta, men den gick jag nog bort för jag har nog sett hela stan via fot så de kalorierna fastnade nog inte. Det blev verkligen en lång trevlig kväll. När jag somnade vid 0.00 på kvällen så var jag såååå trött eftersom jag gick upp 4 på morgonen.

Dagen idag började för säkerhetsskull på gymmet på hotellet och det var ganska skönt. Sedan en härlig hotell frukost. Trevligt, men det är lite trist att göra det själv. Jag vet att det är jobb och så är det, men det hade varit kul att få prata med någon så här på kvällen. Nu måste ju ni lyssna på mig istället.

Idag blev det mycket fokus på att gå runt i butiker och kolla. Inte så trist, men man blir ganska trött.

Sedan vid 18.10 gick mitt flyg vidare till Prag. Jag känner mig lite förvirrad med alla valutor hit och dit. I Polen är priserna låga och man måste gångra med 2,40. Här i Prag är det tvärtom. Alla priser är höga och man måste dela med 2,44.

Så lite förvirrad är jag.

Därför var jag tvungen att dricka en öl. För att kunna räkna bättre…

Jag vet att man inte ska gnälla,men jag saknar min familj såååå mycket. Idag när jag ringde hem för att sjunga god natt sång för mina små fisar så sa sonen att han inte bara älskade mig utan älskar att höra mig sjunga… Vilket hjärta brister inte då?

Så om ni är hemma och era barn sover kan ni ju smyga in och pussa dem hur mycket som helst, för det skulle jag vilja…

Ha det bra så hörs vi!
Jenny- hon som har hemlängtan…

 Inlägg av kl 21:22

  2 kommentarer till “Polen och Tjeckien på samma dag…”

  1. Visst är det där typiskt, man kan vara jätteirriterad ibland hemma på barnen och längta sååå efter egen tid, men så fort man själv eller de reser iväg så längtar man och förstår hur fantastiskt man har det som har dem!!! Men det är nog nyttigt att längta efter varandra ibland. Snart är du hemma igen och vardagen kommer åter! 😉

    • Jag vet, snart är det som vanligt igen så man ska passa på och njuta. Det är dessutom skönt att få längta efter en vardag! Men det är så tyst utan barnen. Plötsligt kan man ju höra sig själv tänka! 🙂 kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)