maj 292011
 

Idag blev jag väckt med frukost på sängen, macka med prickig korv och vatten. Till det massor av pussar och kramar och fina kort som barnen ritat.

De smög upp helt själva och gjorde frukosten. Blir man inte rörd!? Det var det bästa sättet man kan bli väckt på!

Dagen har däremot inte gått i vilans tecken. Tvätta och städa och packa lite. Jag ska jobba i Polen och Tjeckien nästa vecka och min buss mot Arlanda går kl 5 imorgon så det blir väl att masa sig upp vid 4.00. HURRA!

Däremot hann vi i alla fall med morsdagfika på en gård.

Oj, vad många val och allt var självklart hembakat!

Jag måste erkänna att jag inte gjorde några bra val. Jag åt det jag ville, för jag fikar inte bulle varje dag så detta vilja jag göra, och valde att göra det. Ingen ångest utan bara njuta!

Klart att det trots allt finns en spärr som göra att man ändå inte går loss som en tossig tok, som jag nog gjort tidigare. Det var i alla fall fruktansvärt underbart gott och jag åt av de kakor som jag vet att jag gillar!

Min mamma och pappa kom och vi fick en mysig stund på fikan. Dottern dansade balett och maken körde. Sedan hämtade han sonen som skulle på kalas så jag hann prata lite ostört med mina föräldrar. Det är ju inte så ofta längre man får egen tid med sin mamma och pappa. För är barnen med är de ju dem som tar mest uppmärksamt så klart. Men det var en mysig stund att bara få vara Jenny, dotter.

Så nu säger jag god natt då jag har massor att lösa inför resan imorgon. Först Warsawa två dagar och sedan Prag 2 dagar. Kommer hem mitt i natten på torsdag för att packa om och åka på bröllop i Östersund på fredag!

Känner att jag kanske kommer att vara lite trött…

Ha en skojig och bra vecka!

Kram Jenny

 Inlägg av kl 17:10

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)