apr 152011
 

Igår var jag ute och åt middag på Pontus! Det var inte illa vill jag säga. Jag försökte tänka, men när det finns så många val slår det liksom lite tilt i huvudet.

Detta blev mitt slutgiltiga val:

Förrätt: 1/2 toastskagen

Huvudrätt: Hängmörad Entrecote med koka grönsaker och mojo rojo

Dessert: 1/3 marängsviss

Till detta drack jag 1 klunk vin och sedan vatten

Så jag får väl säga att jag inte gick helöt bananas. Jag delade även efterätt med en kompis, och det var ju smart. Desswutom så kände jag efter ett par tuggor att det var lite väl sött och att det räckte.

Det är en härlig känsla i sig, att man kan stanna upp och säga nej, du Jenny nu får det ju räcka.

Det blev sen  hem, väldigt sent. Kom i hem vid kl 1.00 på natten och gick upp vid 6.00 morgonen för att starta upp med massor av möten. Så nu känner jag att det är underbart med fredagkväll.

Så invägningen i morse visade på 72,2 kg, men jag hade nog det mesta av köttet kvar i magen så att säga… Kom även ihåg det härliga mantrat ”Det finns inget dåligt samvete, bara feedback!

Helgen kommer bjuda på generalrepetition inför min kompis bröllop om två helger. Hon har bett mig att göra hennes hår, och jag är sååååå nervös att det inte kommer att bli som hon tänkt sig. Så imorgon ska det övas! Det är bäst det.

På kvällen kommer min snälla granne Malin som syr en klänning och det ska prov as. Kanske att jag bjuder på någon fin bild, och jag är fin det vill säga. Då menar jag inte att klänningen inte kommer att vara fin, för Malin syr underbart. Däremot så är det ju lite köpa grisen i säcken att bara köpa ett mönster. Modellen och färgen passar kanske inte alls mig över huvudtaget! Men imorgon får vi en indikation i alla fall.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, verkligen en rolig person man är en fredagkväll. Jag börjar ju närma mig 40 så det är väl det…

Kram på er!
Jenny

 Inlägg av kl 21:15

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)