apr 122011
 

Så då har jag gått in i år två på xtravaganza och har skrivit in mig i den alldeles nya programmet LifetimeI som är för oss som inte längre fokuserar på viktminskning.

Bara att få skriva så känns speciellt. Jag kämpar inte längre, utan nu ska jag jobba med andra delar för att bli ännu starkare och behålla min vikt och utmana mig på andra sätt.

Så idag gav jag mig som sagt av till mitt center på Birger Jarlsgatan där jag bokat möte med min coach Lina.

Lite dödsångest fick jag när jag skulle kliva uppå på Tanitran. Jag hade ju inte stått på den sedan juli förra året! Jag har ju vägt mig hemma, men ändå…

Hmmm, vad ska den visa…

Viss mått av ångest lyser i mina ögon…

Spänningen har blivit panik när Lina står med svaret i handen.

Nu får ni också se det…

Visst är det spännande?

Det gick bra i alla fall. Jag hade gått ned ytterligare sedan Juli och vågen går lite annorlunda en den hemma så det hade jag räknat med. Jag hade gått upp ca 0,5 kg i fett, men tappat både lite muskler och vatten. Inget negativt med det, bara att jag måste ge mig själv feedback på vad jag behöver göra. T ex träna mer vikter och börja dricka lite mer vatten.

Mitt BMI på 23,7 känns underbart med tanke på att jag skrev in mig på BMI 33,4!

Här kommer en liten flashback på mitt första kvitto.

Oj, oj när jag såg att jag minskat min Fat Mass på 43,3 kg till 18,3 kg.

Jag kanske borde klivit upp på vågen  tidigare!

När vägandet var överstökat så pratade jag och Lina om det nya programmet och jag fick nya kursmaterialet. Upplägget är för de som avslutat Lifetime och som är inne i en annan fas. Själva mötena är 1 gång per månad och är mer i föreläsningsform. Tyvärr har jag missat två intressanta föreläsningar, Tränings tips och om sömn. Jag får satsa extra hårt på nästa!

Jag får berätta mer sedan, när jag kommit in i det. Det ska bli kul att få mer inspiration och jag ser fram emot att få träffa min grupp!

Härligt! Nu kör vi år 2 med full kraft, nya mål och nya möjligheter!

God natt på er!
Jenny

 Inlägg av kl 21:39

  9 kommentarer till “LifetimeI år 2”

 1. Kostar medlemskap år två lika mycket som år ett? Det är ju så många färre möten, menar jag…

  • Jajamen, du har rätt. År två är billigare, precis enligt det du säger. Dessutom får man ju använda gymmet och de sköna massagestolarna hur mycket jag vill! Kram

 2. Vilka härliga framsteg du gjort, stort grattis! 🙂 jag tänkte på det där med träning med vikter.. Jag har köpt en kettlebell, ett riktigt bra redskap när man vill träna hela kroppen.

 3. Stort grattis! Du är verkligen fantastisk…. oj, förlåt FABULOUS 🙂 och en sann inspiratör!

 4. Hej Jenny !

  Ville bara ställa en fråga om hur en ”vanlig” dag ser ut för dig, det lät ju superkonstigt!
  -Jag menar vad äter du ?
  Vi pratade lite när du var på Extravaganza i Växjö.(Svärmor som bara inte kunde fatta att detta var mitt val).
  Då nämde du att du åt gröt till frulle, banan, keso o nötter till mellis..lunch?.Jag kommer inte riktigt ihåg men när vi pratade så lät det som denna skulle passsa även mig superbra.
  Det vore supersnällt om du ville dela med dig av din matsedel för en standarddag!:) Tack på förhand MVH Åse, Växjö

  • Hej Åsa! Jag kommer ihåg dig! Det var ett superbra tips! Jag ska skriva ihop en dag vad jag äter nu! Idag blev det en första glass för säsongen och det kan jag säga inte häver ofta… Återkommer! Kram Jenny

 5. Stort grattis! Känns rätt så häftigt att vi startat på exakt samma BMI du och jag, dock är jag 10 cm kortare och har alltså satt min målvikt på ca 61 kg. Så i slutändan kommer jag förhoppningsvis se lika fabulous ut som dig! Har förövrigt gått in på min 5:e vecka på helfart och har hittills tappat nästan 9 kg! Du inspirerar mig!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)