Nov 302011
 

Ja, just nu har jag det ganska bra och har haft lite fokus på mig själv. Det är så mycket måsten och saker som tar energi så jag försöker ladda lite. Igår gick jag på en timmes helkropps massage. Vilken lyx det är! Jag var ganska stressad när jag kom dit, men det var jag verkligen inte när jag gick därifrån. Avslappnad inifrån och ut…

Det var en av coacherna, Freja på mitt xtravaganzacenter som också är massör som stod för massagen. Hon var superduktig, och inte får hård eller slapphänt, helt perfekt helt enkelt.

20111130-172353.jpg

Så idag när jag vaknade så hade jag jätte ont i ländryggen så ont att jag knappt kunde stå rakt. Kanske inte så skönt egentligen, men jag kom fram till att det kanske mer handlade om träningsverk. Man man bråkat med kroppsdelar på massage så händer det ju lite i kroppen.

Så vad är bästa medicinin mot träningsvärk? Jo rörelse. Så idag blev det ett efterlängtat Zumba pass på lunchen. Egentligen hade jag inte tid, men jag tror att träning i längden ju är något man tjänar på så jag valde att gå.

Oj, vad det är roligt och man blir då glad av allt rumpskak. Roligast var nog den indiska dansen i Zumban, men alla armar och spännande rörelser. Man blir sååååå glad, inifrån och ut!

20111130-172826.jpg

Jag smet lite tidigare från Zumban för jag hade en full eftermiddag. Bland annat så var jag lite handmodell till våran grafiska avdelning. Jag fick sitta på knä med en klocka på armen och massor av godis runt om. Lite märkligt , ja, men man kan ju lugnt säga att ingen arbetsdag är den andra lik…

Sedan var det avtackning av en gullig kollega med glögg och lussebullar. Trevligt med fika ( en halv lussebulle räcker), men mindre roligt att sägs hej då till någon man jobbat med länge och gillar.

Så det har varit en bra dag med annorlunda inslag. Det kan man verkligen behöva i den inrutade vardagen.

På söndag ska min lilla tjej vara Lucia för första gången. Hon vann en lottning om att få bli Lucia och är jätte glad. Jag kommer nog gråta lite för det är den bästa dagen fram till julfafton och att se min lilla fina tjej stå där kommer röra ett modershjärta…

Hoppas ni också haft en bra dag!?
Jenny

 Inlägg av kl 17:39

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)