Nov 032011
 

Så är jag äntligen på Svensk mark igen. Det har varit en väldigt bra resa, men man är lite trött.

Jag har träffat två fina kompisar.

20111103-200206.jpg

Allas vår fina Hello Kitty och hennes supersöta kompis My Melody…

20111103-200412.jpg

Det har blivit lite mycket resor de senaste 2 veckorna, och det är väl ok. Nu sitter jag i alla fall på bussen på vägen hem och det är nice! Busschafören frågade om jag vill ha ungdomsbiljett. Så jjag frågade om det gällde personer under 36? Men det är under 26 förståss. Så det kändes härligt att se ut som under 26 och vara en ungdom. Personligen skulle jag beskriva mig som ganska sliten…

Det som är jobbigt med att resa, förutom att jag saknar min söta familj massor är att det har varit mycket onyttigt och mycket gott. En del som jag inte kunnat påverka. T ex pizzan till lunch idag. Det var gott, men jag vågar inte äta för mycket då min mage ballar ur. Dessutom blev det sen lunch och jag är ju van att äta ofta och lite. Så det blev lite choklad före lunch för jag var så hungrig. Klart inte så bra, men så funkar jag.

Men så här är det när man inte kan bestämma helt själv. Igår kväll blev det sushi och det kändes som jag kunde gjort sämre val. Dessutom ingen dessert.

Man gör vad man kan.

Men de kommande veckorna så tänkte jag lägga upp en plan. Jag kommer nog köra lunchsoppa ett par veckor för att rensa lite. Då jag inte mår bra nu. Jag mår faktiskt lite illa av att min kost är annorlunda. Slutsatsen är att äta sällan och mycket av mat som innehåller mycket kolhydrater och fett är inte min melodi längre. Tänk att detta var min vardag förut och en kost jag åt varje dag… Så upplägget framöver är lite skärpning i alla fall.

Nu tänker jag vila i helgen och ingen boka några resor i alla fall 🙂

Jag behöv nog sova också. Jag sov fabulöst i natt. I en tysk liten träsäng med ett supertjockt duntäcke. Jag blocksomnade igår kväll och vaknade inte en enda gång på natten. Det är ovanligt när jag sover borta. Så det är nog ett tecken på att jag behöver vila lite nu. I min egen säng…

Så jag hoppas att ni får en superskön och lite längre helg, antingen ni är lediga imorgon eller jobbar halvdag…

Kram kram
Jenny

 Inlägg av kl 20:20

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)