feb 152016
 

Så är det klart att man ska dra på sig en förkylning! Supertrist när jag kommit igång så bra!

Det började förra tisdagen med segkänningar, men jag tog mig ändå till första Yoga tillfället förra onsdagen. 

Mediyoga heter formen och är en form där österländskt yoga möter västerländskt medicin. Den är väldigt långsam där man mellan 3-5 min utför en långsam rörelse för att öppna upp och stärka antar jag.

Personligen passade det mig perfekt. Möjligen kommer jag inte bli en Yoga girl, men jag kommer öka rörlighet och cirkulation där jag verkligen behöver. Återkommer när jag gått några fler gånger och jag ser min framgång 🙂

Sedan blev jag sjuk, typ, bara lite seg, snorig och hostig och lite synd om mig eller hur? 

Nu är jag dock på bättringsvägen, men det blir ingen träning i morgon. Kanske Tibitanerna. Definitivt Yoga på onsdag.

Jag vill inte tycka synd om mig för länge utan jag vill komma igång!

Föresten även om det varit lite synd om mig så äter jag inget godis! Hurra för mig. Kidsen slutade äta godis på nyår och som den fina förebilden jag är försöker vara är jag inte på min 7:de vecka utan godis. Inte illa, men viktigt är att mörk choklad över 70% inte är godis och räknas som kaka på helgen. Inte fusk eller hur?

Heja heja!

  

 Inlägg av kl 20:40

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)