feb 232016
 

Alltså på bröllopet i lördags var det verkligen ingen förvirring, bara väldigt kul och fest på hög nivå. Bröllop och fira kärlek är verkligen bäst! 

Jag hade efter mycket om och men lyckats lösa min frisyr med hjälp av min make och en skruvmejsel. Jag berättar mer om det en annan dag, men glad att jag fick en frisyr, eller kanske bara glad att jag inte blev av med något hår…

  
Bröllopsfesten var toppen och jag dansade en hel del olika stilar disco, Polonais (kan vara felstavat) samt härlig ringdans från Balkan. Kunde blivit salsa, men maken var borta och lika bra var det eftersom de som dansade var asduktiga! Så jag hade antagligen inte gjort bort mig, hehe. 

Så en härlig mix av musik och skratt som det ska vara när man first kärlek  🙂

 
Dagens förvirring hade inget med bröllopet utan att ibland är det viktigt att påminna sig om att ta upp näsan ur telefonen och titta på vilket tåg man kliver på. Man blir också väldigt förvånad när man plötsligt hör fel station, men man vill behålla sin cool och bara diskret glida av och låtsas att allt är planerat.

Det var bara att gå av och åka tillbaka och bli 30 min fattigare. Nu är jag i alla fall på rätt tåg. Dubbelcheck på den!

Ikväll blir det gympa igen. Skönt ska det bli att komma igång efter 1 veckas förkylningsuppehåll.

Nu kör vi!

Jenny 

 Inlägg av kl 17:12

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)