Nov 282012
 

Jag vet inte hur det är med er, för nu har man ju forskat kring detta så jag kan ju ha fel…

Forskningen säger nämligen att det inte finns något som heter PMS. Personligen tror jag att forskaren som kommit fram till detta är en man.

För jag känner verkligen skillnad. Inte nog med att jag gör sämre matval, jag blir alltid grinigare veckan innan. Alltid, sedan min egen begynnelse. Dessutom kommer jag alltid att det är just det som är problemet just när jag uppfört mig märkligt.

Idag var det Balettshopps killen som fick känna på min vrede och hur det är veckan innan…

Igår köpte jag en ganska dyr balett dräkt till min dotter. Den var på rea, men de som inte var på rea kostade bara 25 kr mer. Så egentligen igen rea eftersom jag inte heller kunde använda min rabatt på rea plagg. Så mer eller mindre samma pris. Jag sa också till att jag var osäker om storleken passade och tjejen i kassan sa inget.

Nu var i och för sig storleken prefekt, men tyget var genomskingligt, och min 9 åriga dotter ville inte visa sina tuttar på scen. Ganska glad för dig är jag ju som mamma.

Så glad i hågen så tänkte jag byta till ett annat tyg, och killen i shoppen säger att det får jag minsann inte, köpt är köpt om det är på rea.

Ärligt så låter det inte så när han säger det, men det är det som jag hör.

För det första så nämndes detta inte alls dag ett när jag faktiskt köpte plagget då säljaren också visste att jag var osäker. Dessutom så kan det inte vara tanken att plaggen ska vara sååååå genomskinlig? En dålig produkt om man inte ska vara på en strippklubb. Då hade den varit perfekt!

Kanske att jag uppförde mig som en sur liten unge i butiken, men bara kanske och för att det just då kändes logiskt. Lite sura miner, lite snabba rörelser och ganska många suckar!

Till slut så fick jag ett tillgodo kvitto och fick med mig en förhoppningsvis perfekt balettdräkt. Den goda nyheten är att denna går att byta! Så inga mer sura miner.

Jag kan nog säga med störta säkerhet att bli sur för en sådan sak som detta hade inte hänt om det varit förra veckan. Jag har ett bra tålamod vill jag säga själv.

Med det vill jag bara säga att jag anser PMS forskningen är fel! Är det någon som är med mig på det?

Hej hej
Jenny

20121128-172933.jpg

 Inlägg av kl 18:35

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)