Nov 162011
 

Vissa dagar är bara knasiga från början till slut, och varför det är så vet man kanske inte alltid.

Idag började morgonen som vanligt, men när jag körde upp på motorvägen så såg jag ett jätte skumt spår i himlen, rak ned som ett plan föll rakt ned bara. Nu var det väl inte så, men det såg läskigt ut.

Plötsligt rullar det in mörka moln över vägen, och jag vet faktiskt inte vad det var. För det var inte rök. Det såg typ ut som åskmoln som gled över körbanan.Också ganska märkligt.

Sedan blir det pallnit på motorvägen då en bil fått sladd och blockerade nästan hela körbanan. Så man fick köa i det mörka molnet, men utsikt över det fritt fallande föremålet. Precis som vilken morgon som helst.

Turligt nog kom jag i tid till tåget, kanske för att tåget själv inte var i tid… Ibland kan ju det vara bra när tåget är försenat 🙂

Sedan blev vi lite mer sena och när vi väl kom fram bestämde jag mig för att fin frukost fick det bli idag. Det behövde jag idag.

Så jag köpte mig favorit, scones med cream cheese, latte och en juice! Däremot så kom nästa överraskning när jag skulle njuta av min frukost. Det smakade så illa! En blandning av parfym och gift! Kroppen bara totalvägrade att äta! Jag äter detta ofta, men det var såååå äckligt!

Gamla Jenny skulle aldrig i hela livet gått tillbaka och klagat. För min del så var det jätte svårt att klaga på mat när jag var överviktig. Det kändes som man syntes extra mycket och att någon kanske skulle tänka att ”hon som är så tjock kanske inte ska äta cream cheese alls”.

När jag läser det så låter det fånigt, men förstår ni vad jag menar. Jag tror nästan man måste varit överviktig för att förstå. Blickar folk kan ge på restauranger när man är överviktig kan vara jätte jobbiga att få på sig. En känsla av att man gärna nästan vill smygäta så att ingen ser en. Att sedan klaga på maten så att man syns extra mycket för mig omöjligt och något jag aldrig gjorde.

Gamla Jenny hade således släng frukosten och ätiti något annat, eller varit jätte hungrig och ätit en super stor lunch för att kompensera.

Men inte idag. Jag klädde på mig och gick tillbaka och berättade vad som hänt. Killen bakom disken luktade igenom ett par av deras batchar av cream cheese som paketeras och konstaterade att alla var fel! Så det var inte bara jag, något var fel. Alla åkte i soptunnan på en gång. Så jag fick en macka istället och var nöjd. De var också tacksamma för att jag upptäckt det så att de kunde plocka bort dem.

Så nya Jenny vågade stå upp och säga ifrån och blev inte utan frukost 🙂 Det är en vinst om något.

Mitt i röran när jag står och väntar på cream cheese domen kommer en kvinna fram till mig och säger. ” Ursäkta, den väskan är jätte fin, var har du köpt den?”

Ni vet ju att väskan blev min efter mycket om och men och jag älskar den så mycket man får göra med en pryl. Det här är första gången någonsin jag fått en komplimang på en väska jag ägt! Så hon skulle gå och köpa en likadan. Också ganska märkligt så det aldrig hänt mig, och just i virrvarret av min morgon kändes det ännu skummare.

Så min morgon var verkligen skum och händelserik…

På lunchen vågade jag mig ut för att se vad mer skumt dagen kunde bjuda på. Det kunde den för när jag var inne på Zara för att se om klänning Alt 6 kunde attackera mig så gick strömmen inne i provrummet precis när jag drog på mig en klänning. Jag tog det som ett tecken att jag inte skulle ta den klänningen…

Hittade denna, men vet inte om det är Alt 6. Jag ska klura lite på det. Jag blev lite förälskad i den faktiskt. Men den är ju svart, som de mesta i min garderob…

Ja, så hittills har dagen varit händelserik så det räcker. Hoppas resten av dagen är lugnare och inte lika märklig.

Hoppas ni har en normal dag!

Kram Jenny

 Inlägg av kl 15:58

  3 kommentarer till “En märklig dag…”

 1. Åååå nej den va ju supersnygg!!
  Den skulle ja tagit! 🙂
  Kram

  P.S vilken knasig dag du haft! Vidskepliga ja börjar direkt
  Analysera molnen, kanske va alla konstiga saker gjorde för att du skulle sakta ner
  Å inte sladda… Jo ja vet, ja e lite knäpp 😉

 2. hahaha
  Jag ångrar mig,,,,nummer sex givetvis. Det är den klänningen du ska ha

  Kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)