Nov 182011
 

Ja, man skulle ju kunna tycka att jag är ganska otacksam. Först ber jag om hjälp och har kommit fram till att Alt 3 är det rätta. För jag kan hålla med att den ser fin ut på, men den var verkligen inte så jag kände mig behaglig i den. Det var både mycket urringning och kort, så att jag i mina tankar kommer oroa mig att någon kroppsdel ska fall ur.

Så i förr går när jag var på stan så blev jag ju attackerad av Alt 6, som jag gillade,men jag avvaktade lite. Var tvungen att klämma lite på den i tanken. Det är allvarliga saker det där med kläder vet ni 🙂

Så igår köpte jag den i alla fall efter att ha provat den igen och kommit fram till att jag gillade den verkligen sedan hade modevisning med den och ett par andra fina klänningar som en supersnäll kompis lånat ut till mig. Så jag fick visa mina moves till ”Im to sexy for my skirt”. Lite turligt har vi röda mattor på jobbet också så det blev verkligen en lunch modevisning. Saknade bara lite strålklastare annars hade det varit perfekt.

Så beslutet är taget. Det blev Alt 6. Kanske lite tråkig, men den är så jag. Den sitter skönt och bra, och koppsdelarna är på lagom plats. Så jag är nöjd med mitt val, och ber om ursäkt för att jag ber om hjälp och sedan gör något helt annat, men hoppas ni förstår varför 🙂

 

Så lite hår och smink på det så blir det säkert fina fisken.

Så idag ska jag alltså åka till Örebro då jag blivit inbjuden till Xtravaganzas konvent. Det ska bli jätte kul att åka och träffa alla coacher och höra om allt nytt som är på gång.

Det är lite nervöst, men skoj.

Kanske jag bloggare lite på plats och hälsar på era coacher! Är det något jag ska säga?

Vi hörs och ha det så bra för det ska jag ha i mitt Alt 6!
Kram Jenny

 Inlägg av kl 07:51

  11 kommentarer till “Attackerad av Alt 6…”

 1. Det måste vara sjuuuukt jobbigt när kläderna bara anfaller sådär 😉

  • Ingrid, du skulle bara veta. Mycket märkligt att de kan göra det, men då är det bara att följa med och motattackers genom att sätta på sig den. 🙂 kram

   • Ja, jag ska inte säga något för jag anfölls av en hel outfit när jag var iväg på Ladies Night, byxor, top och skor bara hoppade på mig… Kram tillbaka 🙂

 2. Du är supersnygg! Det är absolut DIN klänning! 🙂

  Vad roligt att du får vara med på konventet. Du måste genast rapportera vad som sägs och vad som är på gång.
  Själv är jag lite sur att Xtravaganza håller stängt idag, fredagar är min träningsdag så idag blir det ingen ;). Fick dock hem mina nya Bungy Pump igår så jag känner mig lite tvungen att ut och prova dom idag, haha.
  Hoppas du får en trevlig dag! Ser du en lång tjej med en stor superfin gravidmage så är det min hälsokonsult. Världens bästa! Hälsa henne då.

  Kram Anna

 3. Jag tycker att Du gjorde ett mycket bra val, klänningen sitter supersnyggt både med och utan kofta. Perfekt!

  Kram

  MAPA

 4. Jag förstår att det blev lätt att välja. Den är ju klart bäst. Ha det så kul på slottet 🙂

 5. Sjukt fin!!

 6. Vilken snygging! 😀
  Kanonbra val! Så härligt snär man hittar nått som sitter så perfekt! 😉

  Kram Alexandra

 7. Super super fin är du!!!!
  Ha de så superkul!!
  Kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)