mar 112016
 

Japp, nu var det dax att lägga en mindre förmögenhet på sina ögon. 

Själv är jag nöjd med mitt val av modell. Det satt hårt inne, svårt att välja och man vill ju inte betala för mycket. Det gjorde jag nog, men de är lätta och jag ser mer, samt att mitt ansikte  kommer fram. Så jag är nöjd.

Min mamma tyckte dock att de gamla var finare och jag svarade att det tyckte hon nog inte 🙂

Nu brukar jag ju inte gå runt och tycka saker åt folk, men jag är själv nöjd och här kan ni också tycka till så att jag kan ta på mig rätt när vi ses nästa gång.

Detta är de nya:

  
Här kommer de gamla godingarna:

  
Otrolig skillnad eller hur 😉

Jag ser också fram om ett par veckor när jag även fått mina linser Men innan jag får linserna så ska man gå på utbildning i hur man gör. Verkar lite komplicerat. Min familj tror inte det kommer gå och de kan ha rätt eftersom jag är rädd för pill i ögon och detta känns ju som en sådan aktivitet.

Ha en skön fredag i solen!

Hej hej

Jenny 

 Inlägg av kl 08:31

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)