mar 162016
 

När jag gick på Xtravaganza så var en av de viktigaste stegen för att lyckas med sin viktminskning att sätta ett tydligt, tidsbegränsat och möjligt mål. 

Så att bara säga att man vill gå ned i vikt räcker inte, utan man behöver få något tydligt att visualisera. T ex när jag fyller 35 år ska jag komma i storlek 40, som jag hade då. Vilket jag gjorde. Hurra! 🙂
Jag har dock denna gång inte satt upp något specifikt mål eftersom jag inte hade något, men i mitten av april ska jag på bal, så ett ganska bra mål att komma i en klänning. Inte så att jag kommer gå ned loads, men det tycks hjälpa att hålla mig fokus och göra bra val. Så om jag har tur kommer jag i den klänningen jag beställt på nätet. Annars blir det intressant och lite svettigt…

Igår skickade jag även min lilla bäbis på klassresa till London. 4 dagar utan sin mamma! Hur ska det gå, för mig alltså. Henne går det ingen nöd på utan det är ett minne för livet och hon har det toppen. Själv satt jag som en tönt och följde flyget! 

  
Japp, en sådan typ av mamma är jag.

Men jag är så glad för hennes skull och det ska bli så kul att höra allt. Så jag längtar i alla fall tills hon kommer hem!

Hon är också den sötaste och skickar bilder hela tiden snart man känner nästan som man är med.

  
Tur med London Eye…

Ha en fin kväll och så längtar vi till fredag när bäbisen är hemma igen!

Hej hej

Jenny 

 Inlägg av kl 23:19

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)