mar 032016
 

Jag hade ju bestämt att jag skulle ta en långsam viktminskning för att det kändes som jag ville komma i form och få en starkare kropp. Om det innebär viktminskning härligt, men jag ville hellre ta det långsammare och inte fokusera på vikten.

Men shit vad trist det är! Såååå tråkigt och långsamt!

Jag märker ju att saker händer och framför allt är min rygg/nacke på fantastiskt bättringsväg, men helfart med shakes ger så mycket snabbare resultat!

Kanske det känns ännu mindre motiverande eftersom jag valt att inte väga mig då jag för min del inte gillar att stirra på en siffra. Man kan väl säga, antingen passar byxorna eller inte. Jag menar även om du gått ned i kilo och byxorna är för små så hjälper ingen siffra 🙂

Så jag kämpar med mig själv om att inte ta den lätta vägen utan forsatta mitt träningsprogram och äta bra och balanserat.

Just nu känns det bra, men jag kan kanske bli övertalad av mig själv att ta en snabbare väg…

I helgen ska jag åka på träningsläger. Tänk vad väl om det varit för mig, men det är för dottern och hennes klubb. Jag är frivillig förälder för att hjälpa till.

Om de är riktigt snälla kanske jag bjuder på en hjulning i helgen. När jag gjorde det senast så bjöds det på asgarv…

Japp, kanske jag bjuder på några bilder efter helgen…

  

 Inlägg av kl 22:42

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)