Dec 062011
 

Detta är en fråga om ni inte behöver svara på, för jag vet hur jag ser ut 🙂

Det är ju lite så att jag har självfall i håret och om jag inte rakfönar det när jag tvättat får jag ett härligt burr. Så läckert så…

Igår kväll var jag lite trött och somnade med en handduk runt det blöta håret, som ju förstås gled av under natten, och resulterade i ett berg av ruffsigt hår som överraskade mig när jag tittade i spegeln i morse.

20111206-072901.jpg

Jag ser ju inte klok ut! Inte så konstigt att katten tittade så konstigt på mig när jag klev upp…

Alltså, jag vet att jag inte ska gnälla på att ha självfall för personer med vacker, rakt blankt hår brukar gilla mitt hår. Alltså man vill alltid ha det man inte kan få 🙂 det är också så att när jag kan rulla upp håret på rullar, och göra det hela organiserat så kan jag tycka att det kan bli fint.

Men ärligt hur kul är det att vakna och se ut så här. Det är ju nästan omöjligt att reda ut, dessutom blir det ännu värre när man borstar ut håret för det blir som ett lockigt högt grisande berg av hår. Jag besparar er en bild på det så att ni kan äta frukost utan att må illa, hehhe.

Så jag har gjort så gott jag kunnat med att reda ut oredan, men det har resulterat i uppsatt hår idag.

Det enda jag kan säga är att jag gjort en mental notering till mig själv att låta bli att somna utan att vidtagit hårliga åtgärder!

Hoppas ni får en bra och snygg hårdag…
Jenny

 Inlägg av kl 07:38

  9 kommentarer till “Ärligt, hur ser jag ut?”

 1. Hej gumman,

  Jag har hittat lösningen, helt fantastisk är den, jag tar med den på lördag så får Du prova om det kan vara något för Dig.

  Kramis

  MAPA

  • Det låter mycket spännande! Det ser jag fram emot, en lösning på mitt burr, som faktiskt kommer från dig 🙂 kram kram

   • Jag vet att det kommer från mig så jag vet hur Du har det, men jag kan förstå att människorna med vackert, rakt, blankt, hår tycker att det är fint.

    Kramis

 2. Tycker det är snyggt, en stor härlig hårbulle på det där och du är redo att möta dagen.

 3. jag tycker oxå att det är snyggt, jättesnyggt!!! Jag tillhör ju dom som är begåvade med spikrakt blankt blont hår och gör ALLT för att få en liten böj här o där. Och faktum är att sova med blött hår funkar bäst, sen jättemycket hårspray………….kram 🙂

  • Det är ju det håret jag vill ha! Blankt och rakt låter såååå underbart och det ser alltid så fint ut! Som sagt man kanske alltid vill ha det man inte kan få… Kram

 4. Världens coooolaste frisyr. NEJ SLÄPP LÖS DITT HÅR MÄNNISKA 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)