maj 292012
 

Japp en härlig rubrik, och dessutom sann!

Idag klarade jag av att springa hela Vårruset! 5 km löpning! Det har inte hänt sedan jag var 19 att jag sprungit så långt!

Jag är sååååå nöjd med mig själv och det är en härlig känsla att sätta upp ett mål och lyckas. Vare sig det är ett litet eller stort mål!

Jag berättar mer imorgon och lite bilder på folkfesten…

Nu stretch och sedan dusch och god natt…

Jenny

20120529-214436.jpg

 Inlägg av kl 20:46

  6 kommentarer till “Jävla vad bra jag är!”

 1. Jeg visste du ville klare det, Jenny! Du er bare så utrolig flink! Jätte duktig 😀

  Selv har jeg også slått en milepæl med å jogge nesten 7 km på 1 time utendørs i helgen. I dag tok jeg ennå en ny rekord på tredemøllen på trening. Vi er ’rätt duktig båda två’… kjempeflinke er vi, du og jeg. 😀
  Du springer vel neste år også, mens du er i gang? 🙂

  Mental Næring – Mental Trening – God Energi – Bevegelsesglede
  Xtravaganza – det er Xtraservice, det…

  //Santnok

  • Jätte bra! 7 km på 1 timme! Ja, riktigt bra löpare är vi! Nu försöker kompisar övertala mig att springa alla möjliga lopp, men efter 3 knäoperationer behöver jag ta det lite försiktigt, men det är otroligt roligt när man känner att man nått ett mål som känns så långt bort!

 2. Bra jobbat!!! Var stolt över dig själv!!! 🙂

 3. Jenny, du är en sådan inspirationskälla! Jag var medlem i Xtravaganza 2010-11 och gick ner 17 kg med helfart. Tyvärr har jag nu gått upp 11 kg av dem, men försöker kämpa så gott det går. Min resa på -25 kg har jag kvar att gå ned, med hjälp av Viktväktarna. Jag läser din blogg så ofta jag kan för du förmedlar positiv energi. Att du visat hur vägen från överviktig till att bli smal kan vara om man bara bestämt sig. Jag tycker att du har gjort en fantastisk insats!
  Kram Therese

  • Tack Therese! Det är verkligen en resa och man lär sig efter hand. Det viktigaste är att man aldrig känner art man misslyckats om det går upp, utan att man ser på vad man gjort och ändrar på det man kan. Det är inte lätt, men underbart när man hittar en balans. Fortsätt kämpa! Kam Jenny

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)