mar 072010
 

Nu har ännu en vecka passerat! Tänka sig att jag går in i min 10:de vecka på helfart. Jag är faktiskt lite imponerad av mig själv. Jag hade nog inte räknat med att det skulle gå så bra och att jag skulle må så här toppen.

Däremot är helgerna mer plågsamma än veckodagarna. Mest för att det är så mycket som kretsar kring mat. Idag lagade jag en, tror jag, god pasta med bacon och fetaost. Det knapersteka baconet ropade på mig, men det hade den inget för, men det är tufft att låta bli.

Till middag blev det en ny utmaning när de goda köttbullemackor tillagades med rödbetssallad. Såg också trevligt ut.

Själv tog jag en kopp varm choklad och tänkte att det inte är många veckor kvar nu.

Sedan var det dags för lite mått och bild igen. Jag ser själv skillnaden och då känner man sig så taggad. Dessutom hade jag tappat 4 cm på magen bara från föra veckan!

Strålande! Nu kastar vi oss in i vecka 10!

Nu blir det tidigt sänggång med Mental Träning så att vi kan ta oss an lite tågåkning imorgon bitti!

God natt!
Jenny

 Inlägg av kl 21:09

  6 kommentarer till “Vecka 9 med mått och bild!”

  1. Hej! Kikade in på xtravaganzas sida och hittade dig. Är också en xtravaganzare i norra delen av landet och inne på min tionde vecka på helfart. Tycker du är grymt duktig som lagar mat till din familj samtidigt som du själv går på helfart. Jag lever själv så det har aldrig varit ett problem, däremot har jag någon gång fått ett sug efter att laga mat och då har jag lyckats övertala nån vän till att göra detta för dem. Men varje dag, även de tunga dagarna, det är riktigt strongt måste jag säga! Annars känner jag igen mig i mycket av det du skriver. Helgerna är värst som du säger, veckorna rinner som bara på, men helgerna- då blir det så uppenbart och som du säger, mycket kretsar kring mat för många. Ska bli riktigt roligt att fortsätta följa din blogg framöver!

  2. Otroligt peppande blogg att läsa! Själv har jag gått på helfart i 7 veckor och det är kul att läsa om hur någon annan har det, allt sånt man inte hinner ta upp på träffarna 😀 Fortsätt i samma anda, du är grym!! :)Kram!

  3. Wow, otroligt hur mycket som hänt på 9 veckor. Ett litet tips bara. Varför inte börja laga nyttig och bra mat redan nu? Är det inte tänkt att hela familjen ska äta hälsosamt med mycket fisk, magert kött och grönt. Det är ju bra för alla. Om man inte är van att äta den typen av mat så tar det ett tag att komma in i det tänket. Tex tänker jag alltid först vad jag ska göra för grönt till maten tex broccolibiffar, sötpotatis i ugn och sen, vad jag ska ha för protein till. Börja alltså redan nu laga sund mat och hoppa över bacon och ost ; )Det är i alla fall mitt tips till dig. Kolla in Renee Voltaires kokbok. Den är bra. Enkla och goda recept med mycket grönt och som mättar. Lycka till!

  4. du är grymt duktig heja heja! kramis åsa!

  5. Jag är glad att det går så bra för dig! Det är spännande att läsa om din resa!
    Mvh Sara

  6. Jenny! Vad du är duktig! Kram Mia

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)