feb 282010
 

Hejsan,

Idag har jag köpt nya fotokläder för de första jag hade var för stora. Är jag ledsen för det? Förstås inte alls! Det är såååå skoj och när man har tuffa dagar med godispåsar, fika och MacDonalds besök behöver man en kick för att fokusera på nästa vecka!

Lägger även in min viktminskining från i onsdags för jag hade glömt läga in själva kurvan!

Känner mig fokuserad mer på att komma ned till under 25 i BMI än att gå ned massor av kilo. Det är nog faktiskt ett sekundärt mål jag har.

Inte så lilla om man får ge sig själv lite beröm! Över höftenen och magen har jag tappat 4 cm denna vecka!

Så då ger vi oss in på vecka 9 med helfart! Häng med!

Trevlig kväll!
Jenny

 Inlägg av kl 20:35

  5 kommentarer till “Vecka 8 med mått och bild!”

  1. Hej JennyVa roligt att få läsa om din viktnedgång och va smal du har blivit! Jag har precis börjat så jag har lite kvar. Kul att läsa och få inspiration.Jag finns på http://mittsmalanyaliv.wordpress.com

  2. jag säger bara grattis grattis du fantastiska!kramis åsa!

  3. Vad snygg du är!!! Puss!

  4. Fantastiskt!! Du är redan fabolous tycker jag!

  5. Imponerande! Kul med de nya fotokläderna!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)