feb 212010
 

God kväll!
Nu är jag halvvägs med helfart kan man säga. Jag har kört 8 veckor och har 7 kvar.

Jag vill börja min upptrappning fram mot påsk och tänkte att det var kul att se vad som hänt när man har lite bilder att jämföra med så här i halvtid.

Det är verkligen kul, för jag ser ju också att det händer något! Tog med en gamal bild som togs på nyårsafton. Usch, jag ser verkligen ut som en trött liten tant. Den andra bilden är från igår. Det är ju bara 7 veckor! Jag hade väl aldrig kunnat drömma att det skulle gå så bra.

Det har stått lite still med cm denna veckan, men i det stora hela kan vi bara säga 7 cm på magen har försvunnit, 16,5 cm i midjan, 6 cm på låren och 4 cm på armen! Det är superbra tycker jag själv.

På onsdag ska jag väga mig för andra gången. Hoppas att jag gått ned 2 kg per vecka. Då borde jag ligga runt 14 kg minus, men jag har lovat mig själv att inte bli besviken för de andra siffrorna talar ju också ett språk!

Ha en bra kväll så ses vi imorgon med veckans utmaning!
Jenny

 Inlägg av kl 20:53

  4 kommentarer till “Vecka 7 med mått och bild!”

  1. Bra jobbat!

  2. wow vilken skillnad! vad du är duktig! kramis åsa!

  3. Gud vad snygg du är! Alltså du har alltid varit vacker för jag tycker om dig..!Skynda långsamt… jag kollar vikten på dig i morgon…!!!Godnatt!Maria

  4. Grattis till halvtid! På översta bilden ser det faktiskt ut som storasyster möter lillasyster! Se det inte som något negativt, se det som en vinst! Du har ju lämnat trötta storasyster bakom dig nu!
    Kör hårt!
    MVH Sara

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)