jan 312010
 

Så var det dags för vecka 4!

Trots att jag varit så duktig och stått emot den ena efter den andra frestelsen och inte syndat, förutom fruktsockret i pärsonvattnet så har jag inte tappat en enda centimeter någonstanns! Det känns lite tufft, men jag vet ju att det inte är ovanligt att kroppen tar en liten paus. Kan vara så att jag drukit för lite! Jag ska tänka på det extra mycket denna vecka!

Mest njuter jag av att jag kan komma i gamla kläder som jag inte har kunnat ha på flera år så det är bara att bira ihop och köra på.

God natt!
Jenny

 Inlägg av kl 22:37

  4 kommentarer till “Vecka 4 med mått och bild”

  1. Mental träning, mental träning, mental träning. 😀 Kör hårt med den så går det snabbare, tog mig 6 månader att fatta det… 😀

  2. Freudiansk felskrivning? Bira är väl inte tillåtet?

  3. bara att fortsätta! heja heja du är bäst! kramis åsa!

  4. U can do it!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)