mar 212010
 

Förra veckan var jag lite ledsen i ögat för cm stod liksom still. Det är jobbigt då för att man känner att det är svårt att motivera sig. För man tycker att man är superduktig och man motstår så många saker och verkligen gör sitt bästa. Då känns det inte som det räcker.

Men visst är man fånig och bortskämd för som förra veckan ta tappade jag en halv cm här och där. Egentligen är det jätte bra! För när jag var yngre och man mätte sig så var 1 cm en stor deal.

Så xtravaganza har skämt bort mig!

Denna vecka ser det i alla fall jätte bra ut! Jag är så glad att det fortsätter att minska!

På onsdag ska jag väga mig hos xtravaganza sista gången på helfart! Det ska bli så spännande att se vad det landar på. Jag har insett att jag inte kommer att nå mitt mål på 70 kg just nu, men jag känner att oavsett vad siffran landar på så talar alla cm sitt tydliga språk!

Dessutom ska Zarah Öberg ha en föreläsning hos xtravaganza om candida, sockerberoende och läckande tarm. Hon föreläser om enkla knep för bättre hälsa, lättare vikt och en piggare kropp. Så det ska bli spännande!

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!

Jenny

 Inlägg av kl 21:23

  3 kommentarer till “Vecka 11 med mått och bild!”

 1. Jävlar annamma!!! om man nu får svära. Jag har inte läst din blogg sedan första dagen och inte heller sett några bilder. Jag har dock tänkt på dig och undrat hur det går. Så idag när jag såg länken på facebook så gick jag in och blev mäkta förvånad! WOW säger jag. DU är verkligen på jätte god väg. KUL!!Lycka till.Kram Camilla

 2. Hej!
  Nu har jag fått mig en otroligt fin start genom att läsa igenom hela din blogg där jag följt din viktresa och mentala resa så långt.
  Tack för att du delar med dig! Jag börjar imorgon i Hborg och har 35kg framför mig till min 30 års dag i augusti! :-)) Vad duktig du är & har varit hela vägen & vad roligt att se resultatet är så givande.
  Fortsatt lycka till!
  Kram Emma :-))

 3. Oj, ja, nu händer det grejer med centimetrarna! Vad roligt! 🙂
  GRATTIS!
  MVH Sara, i Uppsala.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)