mar 142010
 

Så var det dags för veckans mätning och fotografering. Denna vecka var det inte så många cm alls. Då blir man lite purken. Mest för att man tycker man förtjänar massor av cm Speciellt nu när man fått stå ut så mycket i helgen. Man kan ju säga att man blir lite bortskämt med att tappa många cm! Så om jag denna vecka ”bara” tappat 1,5 cm så är det verkligen inte dåligt egentligen.

Det är bara att köpa läget. Det planar ut ibland för att sedan ta nya tag. Hejohå!

Jag fick precis en förfrågan om jag varit lika duktig under alla mina veckor, eller om det varit extra kämpigt några veckor. Jag skulle vilja säga att jag har varit duktig alla veckor och det har inte varit för svårt. Jag tror att tricket är att stänga av och inte tänka så mycket på vad man missar, utan tänka att jag har valt att göra det här för att jag vill förändra och nå ett uppsatt mål.

Dessutom ger de snabba reslutatet en direkt motivation. Du som frågade hade gjort helfart i två veckor och det kan vara tufft. Dels för att man känner att man kämpat på så bra, men att man ännu inte sett enorma reslutat. Så håll ut! Så fort du börjar känna att kläderna sitter lösare så kommer det blir lättare. Jag kan faktiskt lova det.

Däremot nu, när jag vet att det är kort tid kvar så är det mycket svårare att motivera sig. Dels för att börja äta vanlig mat är så nära och att jag tycker att jag är fin.

Så nu är det bara att bita ihop och kämpa på!

Här kommer lite bilder. Tog även med ansiktsbilder. Den vänstra togs dagen innan inskrivning, så den 3 janauari, och den andra idag. Lite har det ju hänt…

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!
Jenny

 Inlägg av kl 21:40

  2 kommentarer till “Vecka 10 med mått och bild”

  1. Så snygg så! Kram Karolina

  2. Jag tycker att du är väldigt duktig.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)