maj 052013
 

Som ni vet bor jag mitt ute på landet, så att åka till ett gym på kvällstid är ju inte min grej. Att sätta sig och köra 15-20 min för att komma dit känns som sagt inte lockande. Speciellt inte när man hamnat i soffan efter middag och familjemys.

Men nu har mina grannar byggt ett eget gym för oss här ute. Så idag tog jag och dottern mig dit. Jag sprang en runda medan hon cyklade med. Sedan gymmade vi. Mysigt att få lite tid tillsammans min fina dotter och jag.

Det fanns en hel del att testa och jag gillar ju bollen, även om det är knivigt med balansen. Det ser bättre ut än det var. Tur att ni inte fick se en film för då hade det sett lite roligare ut 🙂

20130505-220127.jpg

20130505-220150.jpg

Tydligen är jag ganska otränad i mina muskler, eftersom jag knappt orkade springa hem sedan 🙂

I alla fall super lyxigt att ha ett gym på joggning avstånd!

Så nu finns det inga ursäkter.

Fortsättning följer…

Hej hej
Jenny

 Inlägg av kl 22:09

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)