maj 062013
 

Ja, det är sant. Så här illa som på bilden nedan är det på morgnarna. Mitt hår är inte blankt och vacker, ord som hagel och frizzit passar bättre in.

Men det är tjock, det kan jag ge det!

Så för att inte skrämma gamla och barn använder jag värmefön. Det fungerar galet bra på mig. Jag har haft en trogen följare i ett par år. Vi har rest, gått på fester, haft trötta mornar och satt igång brandlarm. Men allt gott har ett slut.

I lördags tackade den för sig och gick i två delar. Vad händer nu tänkte jag. Kommer jag någonsin kunna visa mig ute?

Tyvärr kunde jag inte hitta samma märke, och i ren panik gav jag mig av till SIBA för att ta mig igenom djungeln av hårprylar. Allt kan man lösa, för stora och små hår, för platta och frizziga!

20130506-170957.jpg

Så det här håret borde kunna lösas?

Valet föll på en Björn Axén borste med keramik hölje och ion grejs för att motverka flygit hår! Säljknep med fina ord eller sanning?

20130506-171325.jpg

Så upp till bevis! Gjorde jag rätt val? Är detta det rätta vapnet mot frizzighet?

Jodå, det får jag säga!

20130506-171448.jpg

Enkelt och lätt var det. Dessutom var den tyst till skillnad från min gamla älskling. Extra bonus till borsten för att den är i en del så att den inte ramlar isär!

20130506-171959.jpg

Så hur var det nu med ionerna? Som det ser ut så håller mitt hår sig anti frizzit hela dagen. Utan ens några extra medel/ crèmer/ olja i håret. Bluff eller inte. Mitt hår är ofrizzit och det är det enda jag önskar 🙂

Så jag rekommenderar den varmt! Tror jag. Vi måste gå igenom lite mer först. Kanske bygga upp vårt förhållande.

Jag återkommer…

Ha en fin kväll!
Jenny anti frizzi

 Inlägg av kl 17:24

  4 kommentarer till “Hur fixa burret?”

  1. Fantastiskt! Den inte bara fixar snyggt hår, den ändrar även färg på tröjan… 🙂
    SNYGGT!!
    krameli-kram

    • Ja, det är en otrolig produkt! Både påklädd och sminkad! Alla kvinnor MÅSTE ha en sådan 🙂 kram till världens bästa Annika!

  2. Ser bra ut, kanske även något för mitt krull….

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)