maj 202013
 

Idag var jag hos den onda Naprapaten. Jag frågade om han inte kunde bjuda på en avslappnade oljemassage istället och då skrattade han med sitt onda skratt.

Nä, så det gick inte. Så det var inte så skönt. Däremot det som var roligast var att när jag kollade mig i spegeln väl tillbaka på jobbet så hade jag ett mega sängkamarrufs. Det måste sett sjukt kul ut när jag kommer in på jobbet lite rödmosig och med ett vilt hår 🙂

Jag hann också med att köpa en bikini. Usch, det är det tråkigaste som finns att köpa. För provar man underkläder vet man att man tack och lov får täcka sig med kläder, men här ska man vara nöjd med hur man kommer se ut och i massor av olika vinklar! Man är ju faktiskt nästan naken! Blääää!

Efter en del ångest och provningar så blev detta vinnaren.

20130520-171406.jpg

Det var väl tjäckt med lite badshorts!?En ny typ för mig. Den satt skönt och ok, så det vara bara att köra!

Så nu ska bara vattnet bli varmt nog så att jag kan ta mig ett bad! Eller så gömmer jag mig i vassen…

Hej hej
Jenny

 Inlägg av kl 17:20

  En kommentar till “Sängkammarrufs och bikini!”

  1. Den var riktigt snygg den!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)