jan 012010
 

Eller ja, den 4:de januari har jag min inskrivning hos Lina på xtravaganza Viktcenter på Birger Jarlsgatan i Stockholm och jag är verkligen laddad och förväntansfull!

Så vad passade bättre än att njuta av lite en underbar nyårsmiddag med god mat och dryck innan jag startar igång? Det blev en värdig middag med laxpaté, oxfilé och den alltid lika älskade marängsvissen. En av de tankar som passerade igenom mitt huvud vid 12 slaget var att när jag står här på nyårsafton 2011 ska jag ha på mig en snygg svart klänning i massor av mindre storlekar istället för tråkiga stora kläder.

Jag skulle tippa på att det är ungefär 1 år sedan jag vägde mig och ännu längre sedan jag tog mina mått. Lite som en struts kan man tycka. Som om man inte väger sig så är det inte så illa…

Jag hade i alla fall bestämt mig för att det skulle ske idag. den 1 januari och det var verkligen ingen upplyftande information som jag fick. Jag har tydligen en startvikt på 100 kg och ett BMI på 33! Det är helt galet! Det innebär att jag mycket överviktig. Jag vet inte hur det blivit så här? Eller jo, det vet jag. Två graviditeter, god mat och ingen träning. Det är receptet på att bygga en övervikt. T ex när jag väntade min dotter, som idag är 6 år, så gick jag upp 40 kg! Det är en egen människa.

Men nu har jag bestämt mig att istället för att deppa ihop och tänka att jag gjort fel och tänk om jag borde ha gjort si och så så ska jag se framåt. 30 kg ska bort och jag vill komma i form och jag har nog alltid varit så taggad som jag är nu.

Så här kommer min startposition med mina siffror och även om det inte känns kul att lägga ut mina siffror för alla att se så ser jag det som starten på en ny början.

God natt!

Jenny

 Inlägg av kl 23:12

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)