apr 262011
 

Så ibland får man bara bita i det sure äpplet och sätta igång. Nu ska det jäkla huset få sig en omgång. Idag ska jag vinna!

Så när jag kom hem och ätit middag så var det med största möjliga motstånd som jag bytte om och gick igång för att slipa i badrummet. Inte var jag sugen någonstans, men ibland så måste man bara sätta igång.

Det var sååååå jobbigt! Så ja det är kanske inte var rolig rörelseglädje, men det var verkligen ett träningspass. 1 timmes slipande stående på pallar och på tå med armarna i alla möjliga vinklar och böjningar. Jag var helt genomsvettig och helt slut i armarna. Ja det sant att jag kanske inte var lika  snygg som på framsidan av Viktmagasin, men å andra sidan är jag stolt att jag gjorde det och dessutom så brände jag säkerligen en miljon kalorier!

Badmössa, Munskydd och skyddsglasögon. Grrrrrrr! Vilken pudding! Denna bild kanske någon glammig tidning vill köpa in som cover…

Vem  behöver puder när man kan använda damm…

Så nu ska jag vila min armar och njuta av lite TV för mer orkar jag inte efter det träningspasset. Knappt att jag orkar byta kanal på TV:n, tur att det är desperate Housewifes på…

Ha en bra kväll!
Jenny

 Inlägg av kl 20:43

  5 kommentarer till “Rörelse: JA Glädje:NEJ”

  1. Lite glädje när det är klart sen i alla fall? 🙂

    • Jo, Sara du har rätt! Det är ju Mental Näring på hög nivå när det är klart. Dessutom så är jag alltid nöjd när jag tar tag i saker som jag egentligen inte vill göra. Det känns som man gjort ett under! Men nu läääängtar jag till att bli färdig. Ikväll ska vi försöka måla! Kram kram

  2. Kanske hamnar du på framsidan på tidningen ”Gör det själv”? 😀 Hm, jag har ett liknande projekt framför mig. Skall slipa i ordning en vägg i sovrummet, och jag får bara inte tummen ur. Men som du säger, ibalnd måste man bara bita i det sura äpplet, för det känns ännu surare med saker som aldrig blev gjorda, de stjäl energi…

  3. Sexy sexy!!! 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)