maj 192011
 

Så, nu är det inte färdig packat ännu, men jag har hittat passet så det är en bra början. Tvätten är nog klar om 1 timme och farmor är på plats.

Så nu  är det semester och jag kommer inte att sitta vid någon dator alls har jag lovat. Säkerligen lite abstinens, men det kan vara bra. 4 fria dagar. Jag ska bara ha kul vara vuxen och njuta av att få vara med min make och faktiskt oavkortat höra och lyssna på vad han säger.

Tänk vad härligt att ta en promenad tillsammans utan att jaga barn! Det ska bli så mysigt och så kommer man få längta lite efter sina gosingar.

Jag vill bara visa en bild på vad jag inte ska göra:

Det är rätt jag ska inte frossa i friterat och jag ska försöka röra på mig, men semestern ska njutas så det kommer nog slinka ned något gott…

Kram på er så hörs vi nästa vecka när jag är tillbaka! Kanske med ett litet bildspel.

Kram Jenny

 Inlägg av kl 21:15

  5 kommentarer till “Off I go…”

  1. Ha det bäst!!! KRAM

  2. Ha det riktigt trevligt i London,köp mycket vackra kläder och skor i stället ,för den där otrevliga maten,kram mona.

  3. Låter fantastiskt, ha det underbart! Jag har läst din blogg med stort intresse, och du har inspirerat mig. På måndag kör jag igång med Xtravaganza.

    • Hej Malin! Vad roligt att du hittat inspiration i min blogg. Jag önskar dig lycka till med din resa! De första dagarna kan vara lite jobbigt, men jobba med den Mentala träningen och hör gärna av dig om det är tufft så kommer detta förhoppningsvis bli en ny permanent livsstil! Kram och lycka till! Jenny

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)