aug 122014
 

Alltså ibland är jag och maken inte alls överens. Jag har nämligen de senaste åren utgått från att min garderob är ingången till Narnia.

Anledningen är att man kunnat hänga in fler och fler plagg och garderoben har bara tagit emot mer och mer, helt klart Narnia potential i mina ögon.

Men igår krossade min make mina drömmar och berättade att min garderob inte ledde till Narnia, utan höll på att spricka sönder!

Jag blev ju ledsen på flera sätt, för det första blev jag ledsen att Aslan aldrig skulle komma på besök, sedan blev det otroligt mycket jobb och fix som jag inte räknat med en måndag kväll. Rensa garderob och staga upp och borra är ju lite jobb…

Det jag måste säga är att jag är super glad att jag har en så händig make som fixar det jag har sönder. Även om han inte är Aslan så kan jag väl säga att ett stort lejon inte hade fixat ihop min garderob så snyggt och bra. Han har ju inga tummar t ex.

Han är riktigt praktisk den där maken. Jag kan ibland undra hur det skulle gå om han inte var där. Jag är ganska säker på att jag skulle sitta i ett ganska ofungerande hus, men att det skulle vara ruskigt snyggt och matchande.

Maken skulle troligtvis bo i ett helt fungerande hus, men utan snygga tavlor.

Ni kan ju själv lista ut vem som skulle klara sig bäst 🙂

Ha en fin dag!
Prinsessan Jenny av Narnia

20140812-075723.jpg

 Inlägg av kl 08:01

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)