Nov 052011
 

Jag är ju ganska dåligt på att förstå vad det innebär att ta det lugnt. När någon säger att man ska vila tolkar jag det som man gör något man gillar och väljer att göra. Det behöver inte innebära att det är lugnt.

Igår kom jag på att vi skulle gå på bio på eftermiddagen. SPY KIDS 4D stod på tapeten. Sedan hade jag missat att sonen skulle leka med en kompis, så jag sa, men då tar vi med honom också. Då tyckte dottern att hon också borde få med en kompis, ja det verkar ju rimligt. Då visade det sig att kompisens lillebror skulle bli själv, och han är nästan i samma ålder som min son så jag sa ta hit alla barn så blir det roligt.

Jag tycker dessutom att det är jätte roligt när det är många barn. När jag gör så här så brukar jag ofta höra, vad modigt och var det inte jobbigt? Nä, jag tycker inte det. Det är roligt, men det är ju inte lugnt…

Barnen är ju dessutom vana att göra saker på skolan i grupp så ibland är det till och med enklare. Alla var superduktiga vid lunchen och skrattade och pratade, och åt. Omväxling från vanliga dagar.

Efter lunchen gjorde vi lite sandkonst och det är så roligt och blir så fint. Barnen verkligen känner att de gör konst.

Det är en fantastisk present, och kanske julklapp?

Här kan ni kolla in hemsidan hur man gör:http://www.sandartsweden.se/

Efter det var det dags att klä på sig och gå till bussen. Alla barnen var så snabba och duktiga och när vi kom ut för att gå till hållplatsen så ställde sig alla på led och tog varandra i handen.

Jag kände mig som en liten kycklingmamma när vi gick till bussen med alla mina små kycklingar…

Så gulliga. Bussen var dessutom sen så jag blev lite nervös för alla mina små kycklingar, men vi körde lite ”hitta bilen lekar” sittandes i kursen så det gick bra. När bussen kom stod alla barn och hoppade och och ned av glädje.

Busschauffören skrattade och tyckte det var kul att jag hade så många barn, men jag sa att alla inte var mina. Tänk var otroligt duktiga de föräldrar är som har 5 barn och gör detta ofta!

Bussresan var jag lite orolig för, men alla barnen var så duktiga och satt fint och pratade och hade roligt. Två av pojkarna somnade dessutom…

Väl framme möte maken mig och det kändes lyxigt att vara två vuxna.

Så hela bioäventyret gick väldigt bra. Vi fick med glasögon, popcorn, dricka, luktkort och alla barnen in i salongen. Dessutom var faktiskt filmen helt ok, och barnen tyckte den var toppen så alla var nöjda och glada.

Så roligt och mysigt, men jag kan berätta att jag somnade tidigt igår.

Idag är det nya äventyr som jag får berätta om imorgon…

Trevlig helg!
Jenny

 

 

 

 

 Inlägg av kl 11:44

  4 kommentarer till “Kom alla mina små kycklingar…”

 1. Hej Jenny!
  Här kommer en liten kommentar från ”lilla” mig…..=)
  Du ska veta att jag fortfarande blir lika lycklig varje gång det kommer ett nytt inlägg!
  Jag skall bättra mig på att skriva kommentarer till din underbara blogg, så kanske du nån gång ler lika mycket som mig vid ett inlägg?!!
  P.S Tänk inte på viktökningen, du kommer klara att gå ner allt! Du är ju Jenny,,,,,tjejen som klarar allt! Kram från Magdalena i Växjö.

  • Vad gullig du är Magdalena! Jag blir alltid lika glad av att höra av dig, och du vet att du skriver för mycket kommentarer blir jag bortskämd 🙂 kram kram

 2. Du är verkligen en inspiration!
  🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)