maj 042012
 

Ni vet att ibland hittar man plagg i garderoben som man inte använt på ett tag. Jag brukar nämligen tvätta kläderna och sedan hamnar de i hög som jag använder. De kläder som hamnar i garderoben kanske ligger där ett tag. För att upptäckas en tråkig dag. Då känns det nästan som ett nytt plagg! En strategi som också sparar pengar 🙂

Så för ett par dagar sedan hittade jag ett par fina jeans i garderoben och jag vet att de var tighta förut.

Därför var jag lite osäker på om jag skulle komma i dem eller inte. För så kan det ju vara ibland, att saker liksom krymper när de ligger i garderoben. För jag brukar bli lite deppig när kläderna inte passar. Fast just nu i mitt liv så har jag ganska bra koll på vikten och dess upp och ned. Jag har ju kanske gått upp 2 kg totalt så man vet aldrig.

Så med andan i halsen drog jag på mig dem. Nä, de hade de inte krypt och de satt faktiskt fortfarande som en smeck om jag får säga det lite själviskt själv.

20120504-070248.jpg

Så en liten ego boast får jag nog säga, för det är verkligen skönt att komma i glömda plagg. 🙂 dessutom billigare än att gå och handla nytt.

Nu kör vi lite fredag och helg tycker jag. För min del blir det grilla ikväll, oväntat… Sedan är det ganska lugn i helgen.

På måndag däremot ska jag för första gången träffa vår bloggare Hannadi live! Det ska bli superkul! Jag får berätta mer om det senare.

Nästa vecka kommer två andra saker hända,upptrappning inför Vårruset och omplanering för matintag. Återkommer med mer om det.

Trevlig helg på er!
Jenny

 Inlägg av kl 06:14

  2 kommentarer till “Jeansen passar fortfarande!”

  1. Är väldigt imponerad på att du lagt om ditt liv och hållit din vikt i 2 år! Vilken seger!!! Hoppas jag kommer dit en dag…

  2. Underbart!!!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)