apr 102010
 

Imorse när jag vaknade så hade det hänt! Jag var falulous! Tänk om det hade varit så enkelt. Det är det förstås inte, men det har varit förvånansvärt lätt.

Jag har nog inte nått det viktmål som jag satte upp, men för mig är vikt bara en siffra. Jag kommer i storlek 42 i byxor och 38 i överdelar. Det är helt fantastiskt och jag kunde inte fått en bättre födelsedagspresent!

Jag är så stolt att jag idag, på min 35 års dag, kan säga att jag är nöjd och jag känner mig Fabulous!

För min del blir det inte bättre än så här. Jag mår fantastiskt och har fått tillbaka energi och livsglädje och ser fram emot de närmaste 35 åren i min nya kroppen!

Vi hörs imorgon för då ska jag berätta om festen, fast inte så tidigt skulle jag tro…

Här kommer några av bilderna från min photoshoot. Jag känner knappt igen mig! Tänk vad kläder, smink, hår och en bra fotograf (min make) kan skapa.

Jag är ingen model så det är lite onaturligt att posa, men roligt var det!

Ha en bra dag för nu ska jag njuta av min fabulösa dag!

Jenny

 Inlägg av kl 11:05

  15 kommentarer till “Jag är 35 år och Fabulous!”

 1. Vilken prestation!!! Du är fabulous! (Fast egentligen tyckte jag bättre om de andra bilderna, när du är utan smink och med ditt långa lockiga hår…)

 2. Grattis!
  Vilken underbar dag,den bästa presenten har du jobbat till själv!
  Kram Maud

 3. Stort Grattis Jenny Penny! Wow, du jatte snygg och sot, fantastiskt att du genomfort detta program, bra gjort!. Nasta gang vi ar hemma vill vi fira med dig. Stor kram

 4. GRATTIS på födelsedagen! Du ser vansinnigt fab ut ska jag säga. BRA jobbat. Och du, unna du dig ett glas vin och lite ost. Tänk så här, det ska till väldigt mycket vin och ost för att du ska hamna där du var innan starten. EN gång gör ingen större skada, värre är det väl med magen kanske!? Ha en underbar födelsedag och fest. KRAM Lotta

 5. Massor av grattiskramar från mej!! Fy 17 vad snygg du är!! =) Jag önskar dej också en underbar kväll ikväll. Det är dej väl unt med vin o en ostbit på din fest 😉
  Kramis Marie

 6. Fy fan vad snygg du är!! Kramar Ylva

 7. Grattiskramar i massor kommer från oss i Skövde.

 8. Grattis grattis både till födelsedag och the FABOLOUSNESS på din stora dag! En stor inspirationskälla är du och tack vare din blogg har man själv lyckats med sina xtravaganzamål! Ha en underbar födelsedag och fest!!!

 9. Först & främst, STORT GRATTIS PÅ DIN ALLDELES EGNA DAG!
  Jag måste säga det kom tårar i ögonen när jag såg dina bilder, du var vacker innan men nu ser man hur bra du mår och du strålar som solen! Jag har följt dig varje dag sen start och jag gläds så otroligt med dig inombords att du nått ditt mål!! :-))
  Så bamsestort grattis till dig!
  Jag skrev i ett tidigare inlägg för ett tag sedan att jag skulle börja i hborg på helfart. Jag har nu gått i 2½ vecka och redan minskat i vikt: 7.3kg :-)) Min 1a vecka var otroligt jobbig men nu äntligen har det slutats ”krigas” mentalt med hunger, sug mm.
  Tack för att du delar/har delat med dig hela vägen, det inspirerar trots att du kanske inte ser det! :-))
  Så stort grattis till din fabulous 35-årsdag & ditt nya liv! :-))
  //EmmaH

 10. Stort GRATTIS på din födelsedag!

 11. Ses i kväll, pudding!Kram Karolina

 12. Stort GRATTIS på din födelsedag, och lika stort grattis till att du lyckades med att bli fabulös som du hade bestämt dig för! Du är en bra förebild och ger många hopp att man faktiskt kan lyckas med det som man drömmer om! Ha en fantastisk fest ikväll! Fortsätt blogga och inspirera! /Petra

 13. Du ser helt fantastisk ut, vad duktig du är! Bra jobbat. En fråga, jag började igår, jag var inte beredd på all klumpar i sopporna med shakern. Hemma kör jag visp, men på jobbet eller så, hur löste du det? Stod du bara ut eller har du något knep?

  Kram Helene
  haherman.blogg.se

 14. å vad fina bilder!!!! grattis på födelsedagen!!! grattis till din fabulösa dag!!! hoppas du får en jätte rolig fest!!! kramis åsa!!!!

 15. GRATTIS på din fantastiska dag! Vad duktig du har varit och vilka fina bilder! Jag är sååå imponerad av din prestation! Jag önskar dig en underbar fest och jag hoppas du känner dig som en prinsessa. Tack för att jag har fått följa din resa. Allt gott önskar jag dig nu o i framtiden!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)