Dec 312012
 

Nu sitter jag här och väntar på att mina underbara trött barn ska somna, 15 minuter är kvar innan vi påbörjar den sista dagen på 2012. Alltid en dag som är förväntansfull, fylld med hopp och drömmar och löften inför det nya året.

2012 har varit ett bra år, många spännande saker har hänt. Förstås både upp och ned, men sammanfattningsvis ett år som inte bjudit på för många sorger och det är alltid skönt. Framförallt så mår min familj och jag bra och det är det viktigaste.

Jag ser personligen fram emot 2013 och hoppas och tror att det kommer att bli det bästa året någonsin! Hehe, det säger jag varje år. Men i ärlighetens namn så vill jag nog alltid se framåt. Det som varit har varit och det som komma skall ska man se med spännande och nyfikna ögon på.

För det som är avslutat eller ligger bakom en kan man inte göra om. Valen är gjorda för 2012, och nu är det 2013 som kommer att bjuda på nyheterna.

Många sitter säkert och klurar på sina Nyårslöften och hoppas sluta röka, börja banta, träna och allt det där vi lovar oss själva. Kanske att göra den där livsstilsförändring.

För 3 år sedan la jag ett löfte. 2010 skulle bli mitt år! Året då jag en gång för alla bekämpade min övervikt. Kanske jag skulle lyckas, kanske inte, men 2010 var året då jag skulle sätta mig och min hälsa först. Det gjorde jag och jag ångrar inte det en enda sekund.

Så här har det sett ut:

På första bilden vägde jag 101 kg och det var min inskrivningsvikt. Idag på nyårsafton 2012 kommer jag stå på samma vikt som jag gjort sedan jag gick ned 72 kg. Kanske något extra julkilo lagt till sig, men det är tillfälligt. Jag har hållit min vikt i 3 år. Pilutta er alla som bakom min rygg så ”hon kommer gå upp allt igen”. Nä, så blev det inte för jag valde att göra en livsstilsförändring, och jag hoppas den håller livet ut för jag mår bra. Jag hoppas kunna lägga till många sådana bilder många år framöver. Där det enda som förändras är rynkorna och det gråa håret 🙂

Så nu står jag här och tänker vad kan 2013 bjuda på som kommer toppa detta? Jag kommer faktiskt inte ge något nyårslöfte. Jag hoppas och önskar att jag kommer igång med träningen ordentligt 2013 för jag längtar, men främst hoppas jag fortsätta min livsstilsförändring, laga bättre mat, få mer tid med barnen. Hitta en hobby som hela familjen kan vara med om. Hitta en aktivitet som jag och min make kan göra. Inga löften och måsten, men många förhoppningar och önskningar som jag hoppas kommer införlivas.

Så vet ni. Det är ok att ge ett nyårslöfte, men kom ihåg att om ni inte lyckas på en gång den 1 januari, så kommer det gå bra att starta en resa oavsett vad det är en tisdag i mars också. Du ska bara bestämma dig.

Tack till alla som följt bloggen under dessa 3 år som jag nu bloggat! Helt otroligt vad tiden går snabbt när man har roligt. Mycket stöd och pepp som ni bjudit på. Tack för det!

Jag önskar er alla ett Gott slut och vi går vi ALL IN på 2013!

Jenny

 

 Inlägg av kl 00:49

  2 kommentarer till “Gott slut och tack 2012…”

  1. Gott nytt år på dej! 🙂 Måste bara fråga hur mycke
    du gick upp över jul/nyår förra året och nu i år? Jag kör
    också xtravaganza och har nog gått upp tre kilo.. :/ Körde
    du helfart efter förra julen och hur kommer du göra nu?

    • God fortsättning på dig Elin! Jag går nog alltid upp lite över julen varje år, men snart är vardagen tillbaka och då tar man nya tag. Jag har inte kört helfart på 3 år och ibland tänker jag att jag nog skulle kunna köra ett par veckor för att rensa ur systemet. Så vi får se. Men just nu så tänker jag nog på att äta bättre och komma igång med träningen. Jag har faktiskt njutit av det goda som bjudits för jag vet att snart är det tillbaka till vardagen igen. Ärligt så längtar jag efter det också! Kämpa på och få inte dåligt samvete, hitta tillbaka till målet och starta om igen! Lycka till kram Jenny!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)