Dec 042012
 

När jag ser reklam för Vanish på TV så ser det alltid lite för bra ut. Kvinnorna, för det är alltid kvinnor i tvättreklamen, är alltid såååå glada att fläckarna är borta och det går så lätt och snabbt och att man får tid över till att le!

Men fungerar det?

För ett par år sedan var jag på en fest, helt klädd i vitt, dessutom nya vita kläder.

Jag satt brevid en kille vars flickvän blev ond på honom och hon kastar ett glas med rödvin på honom. Nu är jag säker på att det inte var meningen, men precisionen på ett glas rödvin är väl inte det bästa. Men ni kan ju förstå hur mina vita fina nya kläder såg ut? De var tusan mej helt prickiga av vin. Jag blev så ledsen och när jag kom hem tog svärmor mina kläder och sa att hon skulle fixa. Omöjligt tänkte jag och blev ännu mer ledsen och ångrade att jag inte burit svart!

Min svärmor brukar fixar allt, men skulle detta gå?

Jodå, hon lät kläderna ligga i ett vattenbad över natten med Vanish innan hon tvättade dem. Otroligt nog försvann alla fläckar och man såg inte ett spår av det!

Så skulle jag klara av det samma? Min utmaning var i alla fall att tvätta barnens tv kuddar. Inte lika avancerat som det svärmor fixa, men svårt nog för mig kanske.

20121204-074015.jpg

Vad de gjort med kuddarna vet jag inte. Kanske använt dem till att torka sig på. Det ser ju trots allt ut som en servett. Men äckligt var det.

Jag slängde i en skopa med pulver i en boll som jag la i trumman. Körde på 40 grader och tänkte väl att det där blir inte vitt!

20121204-074315.jpg

Men se på resultatet, väl medveten om att jag låter som en tv reklams mamma nu, som är såååå lycklig att fläckarna är borta.

20121204-074428.jpg

20121204-074449.jpg

Kudden blev ju nästan som ny! Så jag får nog bara säga att Vanish är the shit och att det fungerar.

Jag delar bara med mig av detta tips för att ni också ska få vara lyckliga TV reklams mammor!

Ha en fin och ren dag!
Jenny

 Inlägg av kl 08:50

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)