jul 072012
 

Nä, inte gick jag ned 31 kg på två minuter för det skulle varit en dröm. Om jag hade gjort det och kunde sälja den vetskapen skulle jag vara miljonär många gånger om…

Nä, det var med hårt arbete både med insidan och utsidan som jag tillsammans med ett fantastiskt program från Xtravaganza lyckades med att gå ned de 31 kg och sedan behålla den. Jag är nu inne på mitt andra år som normalviktig och har ett otroligt annorlunda liv mot när jag startade min resa.

Om du vill läsa från min första dag kan du börja här:

 Ta mig till BLOGG STARTEN december 2009

Om du föredrar den korta versionen förslår jag att du klickar på filmen nedan 🙂

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)