jul 072012
 

Hej och välkommen!

Jag heter Jenny och är en gift 2 barns mamma som jobbar heltid och det är ju inget ovanligt i sig. Kan mig blogg verkligen vara rolig? Det finns ju ett hav av bloggar, glada, ledsna, arga och roliga. Så vad bjuder jag på och varför skulle du vilja läsa den?

Jag skulle kunna skriva en blogg om alla möjliga saker, som hur underbart och utmanande det är att vara förälder till en 6 och 9 åring. Eller hur glad jag är att jag haft möjligheten att bygga hus och bo på landet. Jag skulle kunna blogga om mina intressen, roliga glasprovningar, mina resor, mitt jobb  och förstås det som jag bloggat om de senaste åren, nämligen viktminskning. Jag skulle kunna berätta om hur  jag gick ned 31 kg med hjälp av Xtravaganza och hur jag också hållit vikten de senaste 2,5 åren och allt jobb det inneburit.

Det skulle kunna vara en gnällig blogg om hur mycket, jag jobbar, pendlar, känner mig otillräcklig som mamma och fru och hur svårt det är att alltid göra rätt. Att det ibland är svårt att vara den bästa vännen eller den snällaste dottern.

Allt detta kommer  jag förstås skriva om, för det är mitt liv. Men det bloggen egentligen handlar om är att hitta en balans i livet och se saker  från den positiv sida. Det ska jag skriva om.

Kanske jag inte är så ovanlig, men den här bloggen kommer bjuda på bra och dåligt, men förhoppningsvis alltid med glimten i ögat och med en positiv anda, för det är den jag är.

Klyschigt eller inte så ska jag vara FAB 4 LIFE!

Jag hoppas du också kommer dela med dig av tips, idéer och kommentarer!

Jenny

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)