feb 192013
 

Jag har fått en ny jobbarkompis. Kanske han är lite lömsk och arg, men eftersom jag är svag för mustascher är han svår att motstå…

20130219-075709.jpg

Tihi, han är fin!

Nu är jag på väg till Finland för min första jobbvecka! Ska bli kul, men jag laddar inför flygningen.

Vi hörs!

20130219-080000.jpg

 Inlägg av kl 08:55

  3 kommentarer till “Ny jobbarkompis, lite arg, men snygg murre…”

  1. Trivsam typ den där… 🙂 Spännande med jobb i Finland direkt, det får du berätta mer om!

  2. Välkommen till Finland! Jag är en stor beundrare av din blogg 🙂 Trevligt att du fortfarande orkar att skriva hit och delar din dag med oss. Din viktresa har insipirerat mig och den är en riktigt förebild hur man lyckas med det! God fortsättning och lycka i ditt nya jobb!

    • Tack Kaisa! Det är ett trevligt land och många trevliga människor har jag träffat. Vad roligt att du läser min blogg. Ja, det är fortfarande roligt att skriva, men ibland handlar ju bloggen om lite annat än bara vikt, men det är ju en del att leva som vanligt men använda sig av de redskap som finns. Kram

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)