maj 232012
 

Jag har faktiskt inte hår utan ett barr. Mycket och tjockt och blir frissigt bara ordet fukt näms. Jag vet att många önskar att de hade volym, men den som har det vill ha rakt och blankt och utan friss.

Min hårkvalite är den största anledningen till att jag ofta har uppsatt. För att det är sjukt jobbigt att fixa året. Fram tills nu…

Min mamma pratade för länge sedan om en föngrejapryl som gjorde att man snabbt kunde få till ett frissig hår. Tyckte väl det lät lite väl bra för att vara sant, men när jag fyllde år fick jag en sådan och tänkte japp, kanske ännu en pryl som tar lång tid att använda och bara kommer hamna i lådan med de andra elprylarna. För jag kan lova att det finns en hel del sådana prylar i min låda. Hårprylar som lovar ett snabbt och snyggt hår, platt och blankt som fladdrar som i reklamen…

Men som ni förstår blev jag glatt överraskad denna gång. Äntligen! Den blir varm på en gång, så man behöver inte ens vänta på uppvärming. Dessutom är den så varm att man bara kan dra den igenom håret och så är det klart. Möjligen sliter den på håret, men ändå.

Lite skyddande sprej tar jag i för den sakens skull, sedan borstar jag igenom håret med denna och viker ned håret lite.

Tada, fixar håret på Max 4 minuter.

Så här ser jag ut på morgonen…

20120523-171750.jpg

Hur ser jag ut egentligen!? Tur att inga fåglar var i närheten. De hade kanske byggt ett bo där!

Sedan åker grejan fram…

20120523-171856.jpg

Det är bara att sätta på och sedan borsta, utan att se galen ut kanske…

20120523-171956.jpg

Tada, 4 minuter senare har man ett fågelbosfritt hår!

20120523-172055.jpg

Det kallar jag en pryl som fungerar!

Så nu har jag utsläppt ibland, för det är enkelt. Kanske det inte fladdrar som i reklamen, men helt ärligt på vem gör de det?

Det var dagens hårtips! Dela gärna mer er om ni har några bra antifriss tips…

Hej hej
Jenny

 Inlägg av kl 16:26

  3 kommentarer till “Morgontampas med frillan…”

  1. Verkar perfekt för min dotters hår vad heter den mer än Efalock?

  2. Den ska jag också testa. Har världens krus… 😉

  3. Ja, og der var Jennys hemmelighet på hvordan hun alltid ser bra ut på håret avslørt. 😛 Kanskje litt på siden av temaet, men jeg er jammen meg glad for at jeg ikke har langt hår. Selv om jeg liker langt hår på damer… *rødme*. Tror nok jeg har blitt høvelig gal av å måtte bruke så mye tid på badet om morgenen som dere jenter. 😉 Er sååå glad for at jeg bare trenger en rask sveip med håndkleet og så litt voks… ferdig! 🙂

    Mental Næring – Mental Trening – God Energi – Bevegelsesglede
    Xtravaganza – det er Xtraservice, det…

    //Santnok

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)