apr 012011
 

I morse var det invägning. Lite panik kände jag då jag inte rört mycket på mig, åt för mycket tårta och onödiga saker förra helgen och har haft svårt att ha 100 kontroll vad jag kunnat äta i veckan.

Först tänkte jag att jag hoppar över och väga mig denna vecka, men den typen av strutsbeteende är ju inte bra heller. Självklart är det ok om man glömmer väga sig för det får ju inte bli slaviskt. Men att undvika väga sig för rädsla vad vågen ska visa undanbedes!

Men, tydligen går det bra för mig för 71,4 landade jag på, precis som vanligt! Härligt! Det innebär att helgen kan bjuda på lite trevligheter och att inleda fredagen med frukost från Coffe House!

Snart är det helg oh vad skönt. Denna helg ska min familj mysa med min guddotter och min sons gudföräldrar. Vi ska fira våra tjejer som fyller år på samma dag! Så jag ser fram emot mycket Mental Näring i helgen!

Deras som hade blivit besviken att vi bara skulle sova över 1 natt tillsammans. Han undrade om vi inte kunde göra det fram till jul istället. Kanske känns lite länge?
Ha det fint!
Jenny

 Inlägg av kl 06:47

  3 kommentarer till “Viktångest!”

 1. Den 18/4 kommer jag och några hundra till och tittar på dig när du föreläser i Karlskrona. det ska bli roligt att se dig live 🙂

  Trevlig helg!

  mvh//pernilla be

  • Hej Pernilla!
   Oj, vad nervös jag blev nu! Ska bli jätte kul att komma till Karlskrona och få träffa andra xtravaganzare! Det blir inte bara jag som ska prata, Patrik kommer också som varit fantastiskt duktig och har gått ned 50 kg tror jag det var så det kommer att bli en härlig kväll! Glöm inte att komma fram och säga hej! Kram Jenny

 2. Skulle du ha sällskap av någon annan XV-föreläsare? På mitt viktcenter är du nästan idol, det måste kännas jättehäftigt.

  mvh//pernilla be

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)