mar 312016
 

Så skönt med lite påskledigt förra veckan, men ibland känns det som vila inte gör mig piggare utan tröttare, men jag tänker mig att det kanske är logiskt då min stressnivå nog är ganska hög och när jag saktar ned hamnar kroppen i chockkrock och kommer på att vila var det den ville göra. Då får man lyssna…

Rutinerna ändras lite också. Värst tror jag att det blir för att jag var lite kass med att följa de 5 Tibitanerna förra veckan. Jag har nu upptäckt att om jag missar Tibitanerna kanske 3 dagar på raken så talar min rygg/nacke om det och strejkar ihop. 

I måndags gjorde jag i alla fall en ansträngning för barnen ville klättra lite. Bra träning för dem och mental träning för mig. Jag tycker det är sjukt läskigt att se dem hänga 9m upp i luften.

När båda hänger brevid varandra på väggen tänkte jag, om jag måste fånga båda samtidigt, hur fixar jag det? Normala tankar? 

 
Nu ska jag hoppa i säng, ganska nöjd med att det är fredag i morgon! Hurra! 1 dag kvar till sovmorgon 🙂 

Hej hej

Jenny 

 Inlägg av kl 22:22

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)