apr 072010
 

Det är lite, lite farligt att få så mycket komplimanger som jag får just nu. Det är nästan lite beroendeframkallande. Det är verkligen trevligt när folk börjar sina samtal med mig med ”OJ”.

Jag är jätte stolt över mig själv, för att jag faktiskt kan ta en komplimang. Jag pratar inte bort det eller bortförklarar det hela. Jag tycker själv att jag är fin och att jag varit duktig och känner mig stolt att kunna säga TACK! Det hade jag aldrig gjort för 13 veckor sedan.

Och det är verkligen en lyxig känsla, att känna att man kan hålla med och vara stolt.

Just det, måste ju rapportera! Jag var ju lite orolig efter min missbedömning av middagen igår. Hur kokt broccoli kunde bli rotfrukter i ugn vet jag inte, men min mage var en liten pärla och tog emot maten som om det aldrig varit utan. Så det var underbart att veta att det fungerar.

Idag körde jag min standard frukost, kessela, blåbär och linfrön. Tada! Gott och snabbt!

Nästa vecka ska jag börja med min favofrukost gröt, banan och mjölk! Längtar.

Just nu kretsar mitt liv just ganska mycket om att få ordning på alla mat. Så stor ursäkt till alla er som läser bloggen. För det är kanske inte så kul att läsa om allt jag äter, men ni får ge mig lite tid. Det är lite kaos i huvudet. Det är så mycket man ska tänka på för att det ska bli ”God Energi”.

Så snart jag fått in rutiner och lärt mig mer så kommer det att gå lättare.

Jag sa ju att det är krångligare att äta! Idag hade jag med middag till xtravaganza för jag jobbade sent och kom lagom till träffen började. SÅ ajg satt och åt min matlåda och lyssnade på Mental Träning om God Energi. Det kändes lite konstigt att äta med hörlurar, men ibland får man förena nytta med nöje…

Idag var det passande nog även gruppträff om ”God Energi”. Det var ju perfekt för mig och min stackars coach Rebecka fick nog svara på 1000 frågor om avokado, fetter, oliver, knäckebröd, surdegsbröd och alla former av ostar. Och en hel del mer…

Det är en så stor fördel med xtravaganza. Det är att man har en egen coach som man kan höra av sig till och ställa frågor. Det blir personligt och det gör skillnaden för mig. Det är inte krångligt eller jobbigt, antingen ringer man, går till centret eller mailar så får man alltid svar. Det är excellent!

Nu börjar det bli dags för lite sänggång. Imorgon ska jag åka och handla till partyt. Undra om tiden kommer att räcka till! Om någon har lite tid över får ni gärna skicka den till mig…

Ha det så bra så hörs vi imorgon!
Jenny

 Inlägg av kl 23:12

  5 kommentarer till “Tack! Jag tycker också att jag är fin!”

  1. Hej Linda!Vad roligt att det går så bra för dig och att du är motiverad! Vänta bara tills du får börja köpa nya kläder då är det ännu mer motiverande! Du kommer att flyta igneom din resa och innan du vet ordet av kommer du vara i mål! Heja heja! OCh ajg lovar att ta åt mig alla komplimanger! Kram Jenny

  2. Hej JennyTycker inte alls det är jobbigt att läsa om de du äter. Jag är tokmotiverad å blir bara mer sporrad av att läsa och se vad du får äta för gott, det kommer jag också… så småningom. Ska bara ta mig igenom min egen resa först.Sug åt dig av alla komplimanger det är du värd. Du är jättefin :o)Kram Linda

  3. Hej,Kan du inte köpa en massa gott kallskuret, parma, salami, skinka etc. Sen en stor bit parmesanost man kan ta av. Någon god fikonsylt, cocktailtomater, bröd och ruccola. Kör italienskt tema liksom.gör lite egen pesto också. Det går fort ju. Have fun!

  4. Hej

    jag vill bara tala o att du har inspirerat mig till att ta kontakt med xtravaganza och jag ska iväg på en första träff nästa vecka! Nu kanske jag äntligen tar itu med mig själv! Tack för en jättekul blogg att läsa. Fortsätt som du gör idag!! Kram Anneli

  5. Hej Jenny! Jag tänkte bara säga att det var riktigt roligt att läsa din blogg. Gick själv på Xtravaganza med start i maj 2007 och förlorade 25 kg. Otroligt kul att läsa om andra som gått igenom samma resa som jag gjort med alla frestelser och framgångar. Fortsätt med det bra jobbet och ge aldrig upp! Du äger! Kram Lenita.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)