jan 262017
 

Ja, då fick jag äntligen komma tillbaka till ortopeden och fick beskedet att jag har en inflammation i höften, men att det var inte helt tydligt vad som var fel med knät. Kan vara en minisk, eller något annat projekt som inte presenterade sig.

Så till en början blir det rimligt nog sjukgymnastik med start på tisdag så vi får se vart det tar vägen. Känns bra att komma igång och lite skämmigt att jag gått så länge utan att ta tag i det. Turligt nog så ligger sjukgymnastiken i samma hus som mitt kontor så lite praktiskt för den som inte vill slösa för mycket restid…

Dock ville läkaren spruta in kortison i knät och höften! Först tyckte jag han sa silikon, vilket kanske hade varit roligare?

Så favorit sysselsättning ta spruta inleddes med en spruta i knäskålen och en rakt in i höften. 

Var det skönt? Nä, inte direkt, men värst är det mentalt då dessa två ställen att sätta in en spruta i känns helt fel! Läkaren frågade om jag mådde bra efteråt eftersom jag var ganska vit. Det gjorde jag nog, men fick mest lite sprutor på skumma ställen panik.

Som en liten överraskning berättade han även att han hade sett lite grejer på mina äggstockar som han såg på röntgen så det behövde jag kolla upp, men inte bli orolig över. Bra att han sa till, även om jag kanske inte riktigt var bered på det.

Så är kontentan måste vara att man inte ska börja titta i kroppen få då hittar man knasiga saker, eller hur?

I alla fall,man får kanske förvänta sig lite åkommor efter 40? 

Ha en fin kväll på er och som ett kvälls tips till er och mig, om du har ett problem, vänta inte. Just do it! 

Jenny 

Ps, att pimpa tråkiga saker gör alltid saker roligare…

 Inlägg av kl 21:20

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)