jan 242016
 

Det är underbart att inte studera detta år! Jag får såååå mycket till ”över”.

Jag vill lägga med tid på närvaro med barnen. Ibland blir det att alla kör sin grej hemma. Det blir lätt så nu när de är större och har utvecklat egna intressen och har mer och mer kompisar.

Så idag bestämde jag att min spelberoende och fina son skulle ta en paus från spelandet och prommenera med sin mamma. Informationen mottogs inte med entusiasm, utan några stön passande för en negativ pojke på 10 år.

Men när vi kom ut så hade vi en jätte mysig stund, men massor av prat och skratt. Bra för kropp och själ, och dessutom fick man av höra lite naturligt om saker som pågår för det blir så när man har tid att prata.

Närvaro i stunden, mer av det måste jag få in i år, för det är viktigt och jag märker att jag nog inte hade mycket av det förra året. Då försökte jag bara hålla mig över ytan…

De 5 tibetanerna fortsätter med framgång, och nu börjar jag kunna göra fler repitioner och jag är uppe i 15 rep nu. En bit kvar till 21, och en del går bättre än andra, men jag är på gång och det känns bra. 

Ha en fin söndag kväll och så lämnar jag er  med denna fina bild från vår promenad. Det ser lite annorlunda ut mot vanliga promenader, men kul hade vi 🙂

  

 Inlägg av kl 21:57

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)